wpadłem na jakieś pół godziny, ilość zlokalizowanych Alf = zero. Na tuning 'show' ? przysłowiowa wioska, golfy jedynki, stare passaty, kto nie był nic nie stracił
wpadłem na jakieś pół godziny, ilość zlokalizowanych Alf = zero. Na tuning 'show' ? przysłowiowa wioska, golfy jedynki, stare passaty, kto nie był nic nie stracił
Kuba co ty gadasz? O której ty byłeś? Pogoda była jaka była i wiara się straciła dość wcześnie. Fakt vagów było najwięcej ale to chyba nikogo nie dziwi , japończyki tez licznie stały . Za to jakośc odpicowanych fur powalała choć bylo kilka aut nie różniących się niewiele od aut widowni. Poszukam zdjęć to wrzuce. Jakby pogoda była dobra to i stosika by były i aut 3x więcej.
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
może dlatego, że byłem dosyć wcześnie, fakt pogoda nie powalała, jedyne co wpadło mi w oko to złotowłosa hostessa![]()
a zdjęcia Alfy już nie zrobiłeś?pewnie musieliście się minąć, był kolega 147 z przed FL czarny kolor z zielonymi felgami i lusterkami na rej SPI, pozdro
Nazar a czemu juz twojej alfy nie widze na Witczaka ?
wczoraj sprzedałeś? trąbiłem, ale nawet się nie obróciłeś, bo z kimś w Golfie gadałeś![]()
verdebiancorosso
Wczoraj miałem 2 klientów . Jedni młodzi napaleni no i stateczny pan ,który z Jastrzębia Zdroju przyjechał i mnie rozwalił - wziął Golfa z dwoma kompletami kół i pozbierał mi wszystko co miałem jeszcze nie założone do niego . Ze sprzedaży jestem bardzo zadowolony finansowo bo dostałem 2,5 raza więcej niż za Alfe .