Brawo Michał zgadzam się z Tobą w 100%. FB zabija relacje między ludźmi. Jeszcze dwa lata temu nie było problemu ze spotem, raz w miesiącu było info o spotkaniu i każdy w miarę możliwości się zjawial a teraz każdy się powykreca i tak się kończy temat spotów. Miałem dzisiaj jechać ale jakoś nie było widać zainteresowania wiec odpuscilem :/
Wysłane za pomocą Blue&Me
Jesteś moim kandydatem do nobla!Jako zagorzały przeciwnik wirtualnej rzeczywistości zgadzam się całkowicie! Więcej spotów a mniej klikania na "książko-twarzy"! Inna sprawa, że przy symbolicznej cenie połączeń we wszystkich sieciach wolał bym się umawiać telefonicznie. Może się starzeję albo zwyczajnie nie mam czasu na dopisywanie sobie sztucznej rzeczywistości pozbawionej bezpośredniego kontaktu z ludźmi. Potem się dziwimy, że rozmowy o pracę trwają 15 sekund (koledze kandydat na pracownika powiedział, żeby sobie sprawdził jego profil na fb, to się wszystko o nim dowie... oczywiście pracy nie dostał)
![]()
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 18-01-2015 o 21:48
No spot był, było nas 5 ;D dobre i to, ale tak czy siak Michał racje ma i trzeba tutaj ogarniać wszystko bo leniom sie nie chce juz tu zagladać;D
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Jo zawsze tu zerkam, jako osoba ktora najwiecej narombala postow w tym watku:p popieram rowniez michala![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Najlepiej wpisywać terminy spotów będzie chyba tu.. do FB nie ma nic bo korzystam na co dzień we wszelakich możliwościach, czy to kontaktu ze znajomymi rodziną czy wymianą informacji na różnych grupach i nie uważam tego za jakieś "alienowanie" się od ludzitak samo jak z messengerem.. a dziś było parę aut.. komu się chciało i był szacun
![]()
Który się tam skarżył moderatorowi na mnie??? Do tej pory wstawiałem linki i było ok... Myślałem że jak to MÓJ temat to można![]()