No to dziś rano ok8.00 kierownika czarnej 159 rej chyba WD?? od reala w Dąbrowie do końca cmentarza...awaryjki i łapki były![]()
No to dziś rano ok8.00 kierownika czarnej 159 rej chyba WD?? od reala w Dąbrowie do końca cmentarza...awaryjki i łapki były![]()
Pozdrawiam kierowce srebrnej Brery na SBE widzianej okolo 20tej pod Carrefour na RozdzieńskiegoWizytóweczka poszła
![]()
a ja pozdrawiam kierowniczke ciemnej 147 z srebrnymi lusterkami mijanej dzis w osw kolo ronda przed starym mostem
Pozdrawiam Kierowcę Pięknej 145 na Oświęcimskich blachachmijanej na Rondzie solidarności w Bielsku koło 12
![]()
Pozdrowienia dla czarnej 156 chyba sedan z rej. SO widzianej na parkingu koło Auchana![]()
Pozdrowienia dla kierowcy białej belli 147 widzianej na trasie Katowice-Bielsko-BiałaPomachane, poświecone było
Dzięki za wspólną jazdę (ramek jeszcze nie mamy) Oryginalny kolorek belli 147 (jeszcze takiej nie widzieliśmy)
to pewnie znów był Quattro
to zaczynam mrugać światłami i ja ;] ot co
w łodzi niebieska 146 nr EL ...X
Bo takiej drugiej w PL nie ma...
Jak się za mną zabraliście od Pszczyny, to już wiedziałem, że coś jest na rzeczy. Potem jeszcze ta naklejka AH na tylnej szybie. Ramki obowiązkowo; bocian ma cały bagażnik gadżetów klubowych. Od ramek i kalendarzy po prysznice bezprzewodowe i grzane zice na baterie…
Dzięki za wspólną przejażdżkę, miło było – do następnego!
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV