Ostatnio edytowane przez IamICEman ; 09-01-2015 o 08:50 Powód: Dodano
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Może te przekłamania licznika są specjalnym zamiarem producenta, (ciekawe jak wskazania przebiegu bo wtedy liczenie spalania ma się nijak) rozmiar 215/55R16 jest nominalny w/g książki. Dzięki z wstawione foty. Turbiny kupione które kiedyś sprzedawał Alces a jeździły w byłej 159 Pampika u Krzyśka z Tych. Pytanie jedna jest ryśnięta ile może naprawa kosztować i czy dało by się jedną zrobić, aby nie malować wszystkich.
Te pierwsze mam nowe za 3,5 do opchniecia
Bo samochód to nie wszystko
Cały czas szukam 18" bo mniejsza felgach nie pasuje do 9. Ale znalazłem ogłoszenie gdzie wygląda to super moim zdaniem...
Auto chyba na glebę bo jakoś fajnie małe przerwy między oponą a nadkolem...
17"!!
Bo klasyczna srebrna szprycha prawie zawsze ładnie pasujetaka bezpieczna klasyka podobnie mam u siebie
![]()
No ta 17 tutaj ładnie wygląda , ale wydaje mi się że jest lekkie obniżenie. U mnie w mieście jeździ bordowa 159 z takimi felgami ale stoi zdecydowanie wyżej i już tak dobrze nie wygląda.![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Też mi się wydaje że ma glebe. Ale powiem ci że na czarnej alfie jest gitinny kolor auta już gorzej wygląda na tych felgach.