pozdrwienia dla właściciela ciemnej 145 na klubowych ramkach na rej.SBE widzanej wczoraj ok 13 zaparkowanej przy ul.Murckowskiej w katowicach - niedaleko green parku i stacji orlen![]()
pozdrwienia dla właściciela ciemnej 145 na klubowych ramkach na rej.SBE widzanej wczoraj ok 13 zaparkowanej przy ul.Murckowskiej w katowicach - niedaleko green parku i stacji orlen![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Pozdrawiam kolege z czarnej 156 SW na tablicach ST widzianego wczoraj pod Polibudą w Gliwicach.
a jo chca pozdrowić Pfourul-a wczoraj jechał przedemną i nic ino światełkami migoł xD
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Pozdrawiam właściciela czerwonej Brery SO widzianej w Sosnowcu ok16![]()
Pozdrawiam właściciela 147 1.9 JTD SB... widzianego o godz 19 w centrum Bielska Łapki były![]()
Pozdro dla kierownika czarnej GT, z czarnymi szybkami, z anteną CB - dzisiaj około godziny 14-15 na trasie od Częstochowy w stronę Katowic - migałem awaryjkami, ale leciałem lewym pasem jakieś 180 a kolega chyba o 100 mniej na prawymWięc mógł nie zauważyć ;]
Dzisiaj będzie tego trochę...
Pozdrowienia dla:
GT na blachach SBI chyba, widziana rano na 94-ce, jechała od Krakowa w stronę Katowic
156 nie wiem jakie blachy (nie spojrzałem) jechała tak samo jak GT tylko trochę później
159 widzianej w Krakowie na Bora-Komorowskiego (dokładnie koło OBI i Quattro A)
NIE POZDRAWIAMY z Hansem kierowcy 145 na blachach ST spotkanego na Shellu w centrum Kato.
Nie wziął wizytówki od VickyssCham i pedał jakiś!
Pozdrawiam kierowce ciemnej 156 na blachach STA albo ST nie pamiętam z którym mijałem się dziś ok 18:45 w Chrzanowie przy myjni, machnąłem a kolega mrugnął awaryjnymi. Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla dakaraNawet nie wiesz jak mnie prawy pośladek boli
![]()