Pozdrowienia dla Marconi, z którym miałem przyjemność poznać się w monopolowym![]()
Pozdrowienia dla Marconi, z którym miałem przyjemność poznać się w monopolowym![]()
Ostatnio edytowane przez Alex ; 23-06-2013 o 08:45
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
Widziana 156 na ONY na ramkach (ale chyba tylko z tyłu) ;p pod WSB Opole wczoraj ok 15:30.
Zaparkowałem kilkanaście metrów dalej bo nie było jak się obok ustawić ;P
Co robi alfaholik w monopolowym? Kupuje Bona AquaNa upalne dni
![]()
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159, która wczoraj mrugała mi (z przeciwka) na ul. Kościuszki chwilę przed godz. 14Alfa nie miała ramek, więc mnie to bardzo miło zaskoczyło. Rejestracja "obca".
ja i ona - "iniemamocne"
Również pozdrawiam. Dzięki Tobie wróciła mi wiara, że ktoś mi jeszcze machnie łapką. Od bardzo długiego czasu nikt mi tego nie odwzajemnił i przez to traciłem wiarę. Świadczy to chyba tylko o tym, że spore grono posiadaczy tej marki to chyba przypadkowi a nie miłośnicy tak jak my na tym forum
.
Jeszcze raz pozdro i dzięki![]()
Pozdrawiam kierownika czerwonej 147 mijanego dzisiaj około 20.30 na wyskokości "Opla" w Lubinie, była łapka niestety bez odzewuoraz kierowniczkę pięknej, błyszczacej, czerwonej 156 mijanej na obwodnicy chwilę wcześniej.
- - - Updated - - -
Widziany gaco2ouf po 22giej pod Tesco . Pozdrawiam![]()
A ja pozdrawiam Alfiste, crosswagona raz widziałem po Ziębicach, jak jeżdżę to go nigdzie nie widzę, ale jak przychodzi coś do czegoś to i ją znajduję. Od dłuższego czasu nie byłem w warsztacie a tu proszę, pierwszy przyjazd i mój ładny crosswagonik stoi! Powiedzenie że alfisti spotykają się w tylko w warsztacie sprawdza sięZaglądasz tutaaaj? Byśmy się spotkali, jest nas trochę z Ziębic.
a moja idealnie po drugiej stronie
Tobie pasek strzelił, nie martw się - ja mam alternator do zrobienia. Pozdrawiam!
Pozdrowienia dla kierownika z chyba czarnej oramkowanej GT stojącej na światłach na ulicy Widok w piątek 21.06 przed g. 20.
Jechałem grafitową (grigio africa mówiąc dokładniej) 147 Kazimierza Wielkiego w stronę rynku i machałem przez otwartą szybę ale nie wiem czy zostałem zauważony
A taki performance zrobiłem na skrzyżowaniu
W sobotę wymieniłem pozdrowienia pod Kauflandem na Legnickiej z alfisti w oramkowanej srebrnej GTV - pozdrawiam jeszcze raz
No i tradycyjnie pozdrowienia dla dawidee26 regularnie mijanego na trasie Wrocław-Siechnice![]()