pozdro dla kierownika 156 sedan "blue cosmo" widzianego dziś za parkiem w Żywcu.Halogeny i rączka była![]()
pozdro dla kierownika 156 sedan "blue cosmo" widzianego dziś za parkiem w Żywcu.Halogeny i rączka była![]()
pozdro dla kierownika w ciemnej 156 widzianego dzisiaj w Kleczy. Była łapka, ale ja sie zagapiłem i w ostatniej chwili odmachałem, ale nie wiem czy widziałeś![]()
Today we are living our future memories..
No hejka ja też pozdrawiam , ja z roboty wracałem ale fajnie było spotkać alfistę po pracy od razu humor mi się poprawił.
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
Pozdrowienia dla czerwonej julki z koniczynką pośmigaliśmy razem na A1 z Bielska do Czechowic.
Możliwe aniucha ale wiesz ciemno i ja już niewidze tak dobrzepzdr.
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Sobota, kolo 16, kolege przy moscie debnickim/jubilacie w Krakowie w czarnej 147 na ramkach z tylu. Troche ci pomigalem i machalem![]()
pozdrawiam srebrna 156 jtd na rej sbi wczoraj po 21 w bielsku dalem dlugimi odwzajemnione awaryjkami![]()
Pozdrawiam ciemnogranatową Alfę 159 na klubowych ramkach (rejestracja KR 99JP2Y, czy jakoś tak) w okolicach ul. Rybitwy w Krakowie. Trochę się pościgaliśmy, ale niewiele![]()
pozdro dla "czerwonawej" 166 wczoraj kolo 16 na Kozielskiej w Gliwicachpomrugane i odpowiedziane a pozniej dwa slowa na parkingu
![]()
Dziś "upolowałem" kilka alf- większość z zaskoczenia widziałem
159 SO2324? na parkingu IKEA
147 5d KOL na wysokości Auchan Sosnowiec
147 3d czerwona na światłach pod Realem DG