Jest jeszcze sporo czasu do świąt więc ciężko mówić o konkretach.Myślę , że najbardziej by pasowało coś w niedzielę 21-go wymyślić ale zobaczymy jak to będzie.
Jest jeszcze sporo czasu do świąt więc ciężko mówić o konkretach.Myślę , że najbardziej by pasowało coś w niedzielę 21-go wymyślić ale zobaczymy jak to będzie.
Jeśli nie będę pracował to raczej tak. ja akurat mam taka pracę a nie inną przynajmniej jestem w domu a nie jak w poprzedniej byłem gościem. Akurat bella nie drenuje mi portfela jeszcze tylko piasta z przodu i tarcze hehe.
Panowie, jak ktoś chce kupić oponki oponki zimowe powyżej 600zl za komplet na allegro niech pisze, mam 2 kupony do wykorzystania każdy 100zlzawsze zaoszczedzone
![]()
Potrzebuje 4 zimowki 14 do rovera jako ze w przyszłym roku idzie do żyda szkoda brać nowki.
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
ja nie bede nawet za darmo ci oddawal tych co teraz mam 14stek na 46 bo z przednich obu powietrze co 2 dni pompuje. i bieżniki tez juz łyse. Poprostu zalozylem z mysla ze sa cale. A i biją i schodzi powietrze :/
Bo 46 to je 500kuniuf wiec sliki musza byc![]()
No i przyszły me dębicefunkiel nówki 4014 ^.^
Zagięły czasoprzestrzeń![]()
Aż dziwne że Dębica 2 tyś lat później nadal produkuje opony hehe
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 03-12-2014 o 15:33