Strona 48 z 472 PierwszyPierwszy ... 38394041424344454647484950515253545556575898148 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 4718

Temat: Irlandia, laczmy sie ::P

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

dzieki richi. ale jesli skrzynia padla to raczej ja rozpruje!!
    skorki, felgi i inne pierdolki przeloze do czerwonej a majac 2.0 silnik poczekam na jakas okazje bez motorka!
    jak kazdy wie czesto sie to zdaza!!
    tymczasem kupie cos podobnego do twojej za 3 4 paczki i posmigam!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar richi102
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Ford Mondeo MK4 1.8 TDCI 2010

Domyślnie

Wiedziałem żę to by było za piękne żeby było prawdziwe. Gościu już podniósł sobie cene z 290 na 390 i nie odbiera telefonu. WTF, chyba sam nie wie typ czego chce!
    Coś czuję że trzeba będzie szukac dalej. Jak wiecie o jakiejś Belli 156 na szrocie w moim kolorze to dajcie znac.
    Ostatnio edytowane przez richi102 ; 19-08-2011 o 08:39

eilat1
    Gość

Domyślnie

Siemka chłopaki
    czester daj znaka co tam z Twoją skrzynią, mam nadzieję że da się to jakoś naprawić...
    richi przekazuje do wiadomośći iż paczka z kabelkiem i płytka dotarła na miejsce

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    newbridge ie
    Auto
    159sw 2.4jtdm po sofciku ;)

Domyślnie

Cytat Napisał richi102 Zobacz post
    Wiedziałem żę to by było za piękne żeby było prawdziwe. Gościu już podniósł sobie cene z 290 na 390 i nie odbiera telefonu. WTF, chyba sam nie wie typ czego chce!
    Coś czuję że trzeba będzie szukac dalej. Jak wiecie o jakiejś Belli 156 na szrocie w moim kolorze to dajcie znac.
    Powiem ci ze moj znajomy rowniez na nia poluje poniewaz w jego 156 podloga ja sito.
    Wczoraj zesmy dzwonili i ugadal sie na 390 bez negocjacji do odbioru na wtorek po powrocie kolesia z wakacji.
    Ale mysle ze koleszka jesli ja wezmie i ze swojej wlozy rozrusznik i pare innych pierdolek to reszte odda za jakies drobne jakbys potrzebowal.

Mieszka w
    Szczecin
    Auto

Domyślnie

@pabloilala a w jakim kolorze twój znajomy ma tą 156? W takim samym jak ta z ogłoszenia? Jeśli tak to będę zainteresowany drzwiami i pompom paliwa!
    Co do tego typa z ogłoszenia, to ze mną się umawiał tak samo, tylko cena była 290. Mówił że we wtorek wieczorem wraca z wakacji i że w środę będę mógł odebrac auto.
    Powiedział że zapisze mój nr tel i zadzwoni, a dzisiaj już nie odbiera telefonu. Jestem przekonany że gościu nie jest na żadnych wakacjach, tylko czeka na największą ofertę. Skoro jest na wakacjach to jak zrobił zdjęcie licznika, które dzisiaj dodał do ogłoszenia, a którego wczoraj jeszcze nie było.
    Ja odpuszczam te auto. Całe nie jest mi potrzebne. Zadowolę się tylnymi drzwiami, a te chciałem kupic całe bo to była trafiejka. Ciekawe czy cena jeszcze pójdzie w górę. Pablo daj znac czy ją kupicie.
    @Robert dzięki za info. To po 10 września jak kabel dojedzie do IE, to chyba się przejadę do was do Athlone po ten kabel i zorganizujemy przy okazji jakiś mini spocik
    Kwestia jeszcze dogadania!
    Pozdrawiam Rychu

eilat1
    Gość

Domyślnie

No ja jestem za!!!! Pewnie Paweł tez się z chęcią dołączy choć ma małe problemu z autkiem.... ale jaka frajda będzie jak już sie upora i zajedziemy na spocik
    Oczywiście jeśli ktoś jeszcze jest chętny to zapraszamy. zorganizujemy się jakoś bo może to będzie dobra okazja żeby się spotkać w większym gronie

Użytkownik Romeo Avatar Cool_Kid
    Auto
    AR 145 1,8 T.S 144KM - nero - 1998r. / Giulietta Veloce 2,0 JTDm 170KM - etna nero - 2012r.

Domyślnie

Ja jestem zawsze chętny, ale trudno przewidzieć jak będę stał z kasą we wrześniu. Jeśli będzie ok, to czuję się zaproszony

145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
    Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
    "Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.

http://i.imgur.com/m4g6E.jpg

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

No ja jestem za!!!! Pewnie Paweł tez się z chęcią dołączy choć ma małe problemu z autkiem.... ale jaka frajda będzie jak już sie upora i zajedziemy na spocik
    tez jestem za
    jesli nie da rady naprawic, zawsze jest czerwona strzala!

wczoraj mechanikowy guru powiedzial ze to wiazka miedzy drazkiem biegow a skrzynia nie przekazuje sygnalu.
    albo naprawia albo kupia nowa wiazke!!

moze bedzie gitara!!!

Mieszka w
    Szczecin
    Auto

Domyślnie

Moja propozycja to 11 września, jest to niedziela! Później może mi byc trochę ciężko bo matula niezapowiedzianie wpada na tydzień. Właśnie się dowiedziałem!!!
    Ha ha ale z datą trafiłem, żeby nas talibowie (amerykanie) samolotami nie zaatakowali.

eilat1
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Cool_Kid Zobacz post
    czuję się zaproszony
    hehe jak najbardzie zaproszenie otwarte dla wszystkich chętnych ;P

Cytat Napisał richi102 Zobacz post
    Moja propozycja to 11 września
    Jak dla mnie data odpowiednia.....

Cytat Napisał czester085 Zobacz post
    mechanikowy guru powiedzial ze to wiazka miedzy drazkiem biegow a skrzynia nie przekazuje sygnalu.
    Czyli cos tak jak mówiłem..... FES pokazywał reakcję drążka ale nie było sygnału do skrzyni....
    hehe mówcie mi diagnosta )))))

A tak na poważnie to dobrze że to taka "pierdoła" i da się naprawić w rozsądnych kosztach.
    Paweł musimy coś wykombinować z tymi kabelkami i oprogramowaniem....
    Nigdy nie wiadomo kiedy się przyda....