dzięki KeReK- zamiast 2 fruits'ów 2 alpen fresh /5x wanilia, 4x new car, 2x alpen fresh/
aktualnie sytuacja wygląda tak:
W 100
L 60
N 200
F 53
A 87
jeszcze 3 fruits'y
dzięki KeReK- zamiast 2 fruits'ów 2 alpen fresh /5x wanilia, 4x new car, 2x alpen fresh/
aktualnie sytuacja wygląda tak:
W 100
L 60
N 200
F 53
A 87
jeszcze 3 fruits'y
Nie ma problemu - wiadomo pierwsze śliwki robaczywkiJa zamawiałem z tych zapachów, których ma być więcej więc zamiana tu nic nie pomoże ale widze, ze są wyrozumiałe osoby i dzięki im za to. Grunt, że zamówienie jest już realizowane i niedługo zapachy do nas dotrą - a jaka będzie radośc po takim czasie oczekiwania
![]()
jeśli moge jakoś pomóc , to modyfikuj zamówienie z moją osoba
Serwis Samochodów Włoskich Mr.Alfa
ALFA ROMEO LANCIA FIAT ABARTH MASERATI FERRARI
TEL.515-428-547
Rembertów ul.Górna 1 05-555 Tarczyn
https://serwis-samochodowy-mralfa.business.site/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61550785227458
Możecie zmodyfikować w moim imieniu !!!
Lutraki - zamiast 1 friuts'a jeden dodatkowy Alpen Fresh / w sumie masz teraz 2x Alpen Fresh/
SEBEK - Ty wg moich danych zamawiałeś 1 fruits'a i 3 Alpeny więc też jesteś w stanie pomoc jeśli zrezygnujesz z tego friuts'a na rzecz kolejnego, 4 Alpena![]()
po modyfikacji Lutraki jeszcze tylko 2 Fruits'y to wykasowania![]()
Moje zamówienie, też śmiało możecie tuningować
Pozdrawiam
Yyyyy... ja nie Pamiętam co zamawiałem ale pamietam, ze było ich 5 sztuk i za tyle poszedł przelew mogą być 4 Alpen-y i 1 Frutis
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:52 ----------
Nom wydawało mi sie, ze gdzieś przeczytałem o realizacji już naszego zamówienia tylko w międzyczasie miliśmy dograć ilości konkretnych zapachów, hmmmm..... - to kiedy będą te zapachy![]()
SEBEK - zamiast 1 friuts'a jeden dodatkowy Alpen Fresh / w sumie masz teraz 4x Alpen Fresh i 1x Lemon/
qwertus - zamiast 1 friuts'a jeden dodatkowy Alpen Fresh
100 Wanilia
60 Lemon
200 New Car
50 Fruits
90 Alpen Fresh
i tym samym mamy gotowe zamówieniejeszcze raz jutro wszystko dokładnie zliczę i w poniedziałek składamy zamówienie
NARESZCIE
![]()
Pod warunkiem że w jednym zamówieniu można łączyć wielokrotności 30 i 50.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]