Pozdrawiam właściciela czarnej 166 nr. rej. SO 208xH widziana wczoraj ok. 17.20 na ul Zwyciestwa w Scu na przeciwko parkingu kina Helios. Fajnie ze kolejna 166ka jest w Scu![]()
teroz jo pozrawiam AR 159 i 145 widziane pod Bazyliką w Panewnikach (Ligota) niestety bez ramek ;/ czerwoną 145 widzianą w okolicach potrowic 147 także czerwoną wiudzianą przy światłach na Koście koło kościoła nie machałem bo jeździłem Touranempzdr.
aaa i Pozdro jeszcze dla Jareckiego bo to chyba Twoja alfa smigała na piotrowicach w strona ochojca![]()
Ostatnio edytowane przez Hans ; 25-01-2012 o 12:18
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Wczoraj widziane 2 147, czerwona i czarna oramkowanana parkingu przy CH Dąbrówka chyba, koło ikei i biedronki.
Często widzę zaparkowaną czarną 147 na tablicach SH pod budynkiem D przy UE w Katowicach.
Pozdro dla 147 (blachy chyba FZD), 159 i MiTo (które odstawiło BMW 1) które jechały prawie jedna za drugą dzisiaj na trasie Wadowice - Zator około godziny 12Machałem, niestety bez odzewu
![]()
pozdrawiam czarną AR 159 SW na wrocławskich blachach, która stała na światłach w Wodzisławiu Śl koło targu. Mijałem ją srebrną Audawką A3![]()
Morska 156 widziana dziś o 15 jak skręcała z Piasta Kołodzieja w os.Boh.Września.
babus 11 znów trafiony w k-ce były awaryjne wskoczyłem w k-ce przed Ciebie teraz juz chyba zauważyłeś![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
A czy 156 SW chyba Cosmo Blue (KOL) z naklejką autoitalia Olkusz, która często stoi na Korczaka/K. Kazimierza w Olkuszu jest kogoś stąd?