Pozdrowienia dla Rafała - łapka wysoko była![]()
147 powodów do zadowolenia
Pozdrowienia dla 156stki fl sw widzianej na skrzyżowaniu w Starym Jaworowie12:15, widziałem ale się zamyśliłem przy przepuszczaniu tiraXDD łapka była ale ja nie zakumałemNo i czarnej albo grafitowej GT widzanej na skrzyżowaniu koło shella w świdnicy20:06;] Marconi?
![]()
Pozdrowienia dla kierowcy pięknej czerwonej, oramkowanej, AR Spider, którą mijałem (piechotą :-) ) dzisiaj na skrzyżowaniu z ulicą Dworcową we Wrocławiu, coś ok. 20:20. Tak się zagapiłem, że nawet nie machnąłem, za co serdecznie przepraszam.
PS. Moja kobieta, z którą przechodziłem wtedy przez pasy, stwierdziła, że nawet na nią nie "gapię się" tak jak na "tamten samochód" :-D
Sent from my PMP5097CPRO using Tapatalk 4 Beta
Ostatnio edytowane przez Lilim ; 10-07-2013 o 20:55
Widziany na 90 % Proxim@Ar.. i to dobrze dziś jakoś ok 17:30
Jechałeś za czarną 166 na Rejtana, którą prowadziłem ja.. nie było awaryjek ani nic podobnego ze względu na to, że przy ostatnim użyciu do innej AR się skończyło na "upomnieniu" i zagrożeniu, że przy użyciu świateł awaryjnych bez potrzeby można dostać do 1000 zł mandatu- takiego pecha miałem do panów policjantów
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Ekierto ; 10-07-2013 o 22:02
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 spotkanej na wyjeździe z parkingu Carrefoura w Kłodzku. Machnąłem w ostatniej chwili.
Pozdrowionka dla Michala666 ktorego widzialem dzisiaj przez okno sklepu po 14.00 na parkingu pod Lidlem w Jaworze!Sorki ze nie podeszlem ale nie mialem chwilowo jak wyjsc bo pracuje obok.
Wysłane z mojego Nexus 4