ja wczoraj dzwoniłem 14 razy i się dodzwoniłem, przed chwilą wróciłem z Irbisu bo naprawiali chłopaki moją bryczkę.
Od niedawna pracuję we Wrocławiu i pierwszy kontakt: Auto-renoma na Robotniczej. Co prawda przyjęli autko o 20tej w piatek i była próba szybkiej diagnozy/przywrócenia do jazdy, ale znalezienie zwarcia instalacji elektrycznej i rachunek (jaki rachunek) 350plnow to chyba jednak drobna przesada :]
Następnym razem, jak mieszkasz w okolicy Robotniczej, podjedź do Auto Serwis`u na Góralskiej ( boczna Robotniczej - między Smolecką i Śrubową) warsztat maja po prawej stronie za betonowym murem, z ulicy widać baner na ścianie. Nie ,,golą" z kasy i są konkretni. Jak czegoś nie robią to powiedzą Ci gdzie jechać.
dzieki za info, znalazlem juz cos polecanego tu 2 min spacerem od mojej firmy.
wracajac to 'warsztatu' na robotniczej - bardzo niefajne wrazenie kiedy po kolei okazuje sie ze nie dziala ogrzewanie szyby, radio i swiatla stop (!%@#) bo komus sie nie chcialo sprawdzic wszystkich bezpieczników. polecam omijać!
Orientuje się ktoś gdzie we Wrocławiu założę do 147 jtd frontowy IC razem z zestawem rur, kolanek itp?Może ktoś coś polecić?
ART Engine Power, http://www.art-enginepower.com/