jak masz to wrzuć całe auto z tymi torino z różnych ujęć.
jak masz to wrzuć całe auto z tymi torino z różnych ujęć.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Już to kiedyś mówiłem - na aucie wyglądają na oryginał "Alfa made" i to lepiej od ori 17" ;D
ale z katalogu to ja na bank bym ich nie wybrał, okropne maja zdjęcie promocyjne ;D
Prześlę moje namiary do ich działu marketingu - jak będą zainteresowani udostępnię Julkę do fotek promocyjnych...![]()
Gdyby ktoś szukał - klasyka gatunku czyli półksiężyceJak leżą na Julce każdy wie
![]()
Witam, zastanawiam się nad kupnem felg (teraz niestety jeżdżę na stalowych 16), mam pewien dylemat. Początkowo chciałem 18 calowe potem 17 bo wszyscy odracali ze komfort się pogorszy itp. Jak to w końcu jest czy różnica w komforcie między 17 a 18 cali jest aż tak zauważalna?
W lecie jeździłem na 18', na zimę zmieniłem na 17', rozmiary opon wg zaleceń producenta. Owszem jest pewna różnica, ale absolutnie nie takiej skali, żeby rezygnować z 18'. Giulietta ma jednak dość komfortowe nastawy /jak na to czego można się spodziewać, to nie jest np. Citroen/ i jazda nawet na 18' nie powoduje ubytków w plombachA układ dwóch różnych
zestawów lato-zima sprawdza się najlepiej
Poza tym sam wygląd samochodu zachęca do kupienia 18. Wiekszosc nowych julek z tego co widze stoi na osiemnastkach. Coraz bardziej się do nich przekonuje
Jeździłem MiTo na 17 a teraz jeżdżę Giuliettą na 18. O wiele wygodniej jest teraz (bo Giulietta i tak jest wygodniejsze niz MiTo) więc w ogóle nie będziesz czuć różnicy według mnie.