Strona 49 z 66 PierwszyPierwszy ... 394041424344454647484950515253545556575859 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 654

Temat: Bytom i okolice szukam Alfaholików?? wpisywać się :D

Użytkownik Rowerzysta Avatar rustupl
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    156 2.4 '03

Domyślnie

Nazar !!! jo żech jesce nie widzioł twojego nowego autoka !! jo bych se zicnoł i se podziwioł coh żeś tam kupił i pewnie bys coś tam poklecił ło tym!!

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał rustupl Zobacz post
    Nazar !!! jo żech jesce nie widzioł twojego nowego autoka !! jo bych se zicnoł i se podziwioł coh żeś tam kupił i pewnie bys coś tam poklecił ło tym!!
    Rustupl nie ma problemu . Możesz se posiedzieć a nawet dom ci się kopsnąć po miescie . A jak nie to w końcu się trafimy na spocie. Ale powiem tak . Auto wizualnie piękne ( zawsze marzyłem o nim i o Brerze ) ,środek super , ale trąci na kilometr Oplem . Kuzyn mechanik jak otworzył maskę rzucił " widać ,że Opel" . Śrubeczki pordzewiałe . Po prostu detale metalowe niskich jakośći . Jak oglądałem tą z Olkusza to wyglądała jakby z miesiąc w stawie stała - pas górny skorodowany , łąpy silnika skorodowane inne metalowe duperele skorodowane . W mojej na szczęscie jest tylko kilka śrubek z nalotem ale i tak to bije po oczach . Coś z tym zrobie ale fakt taki ,że to nie do końca Alfa i czuć tą taniosć detali z Opla. Jednak nie zmienia to we mnie nastawienia do tego auta. Ma ryj obłędny , jakby miał jeszcze V6 pod maską albo 2,4 JTDm to już więcej do szczęscia człowiekowi nie trzeba . No i jeden minus bo sobie przypomniałem to - fotele . W mojej byłej 156 SW fotele przednie mimo ,że materiałowe to jednak były wyprofilowane jak kubełkowe ( świetnie trzymały ) mimo ,że moja SW była zwykłą SW a tu niby skóry i ładne ale same fotele skrojone jak w każdym innym aucie . Tu dopiero wersja TI robi robotę ale nie dam za felgi i fotele 15-18 tysi więcej bo mnie nie porypało . Jestem zadowolony ale kilka smaczków bym poprawił w fazie fabryki . Ps . Dalej bardziej mi się podoba konsola przedliftowej 156 niż 159

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Patryczos
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Auto
    Alfa Romeo GTV 2.0 JTS 165KM ; GT 1.9 JTDM 150KM ; Stelvio 2.0 Q4 280KM

Domyślnie

Panowie może jakiś spot w weekend?

Mieszka w
    Bytom
    Auto
    156 2.4 '03

Domyślnie

dzisiaj nie dam rady, ale jutro to zapraszam praktycznie cały dzień pod mój garaż, bo bella uziemiona na klockach stoi i przy niej dłubię.

Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał rustupl Zobacz post
    dzisiaj nie dam rady, ale jutro to zapraszam praktycznie cały dzień pod mój garaż, bo bella uziemiona na klockach stoi i przy niej dłubię.
    Co czynisz przyjacielu . Tunerskie mody czy konieczne kaprysy belli?

Cytat Napisał Patryczos Zobacz post
    Panowie może jakiś spot w weekend?
    Patryczos w weekend nie dam rady bo sobota -łożysko w Bravo , niedziela mnie niema do wieczora . Ale coś wymyślimy na czasie - może przyszły weekend?

Mieszka w
    Bytom
    Auto
    156 2.4 '03

Domyślnie

przekladnie oddałem do regeneracji, porozkręcałem trochę rzeczy wymagąjących chociażby przeglądu, walcze z rdzą w nadkolach i kilka innych pierdół które mogę porobić jak auto stoi porozkręcane

Mieszka w
    Świętochłowice
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Nazar Zobacz post
    Patryczos w weekend nie dam rady bo sobota -łożysko w Bravo , niedziela mnie niema do wieczora . Ale coś wymyślimy na czasie - może przyszły weekend?
    Ja tam się dostosuję, tylko muszę wiedzieć trochę wcześniej. A co do przyszłego weekendu to tylko sobota wchodzi w grę bo w niedzielę na cały dzień jadę do Ustronia

Mieszka w
    Bytom
    Auto

Domyślnie

Przyjaciele z Bytomia i nie tylko . Wczoraj przypadkiem trafiłem na miejsce na ewentualne spoty/grille i inne przejawy aktywności naszej społeczności . Ze względu ,że zamknięty jest na czas remontu wiadukt -Bytom/Szombierki jechałem sobie tyłem przez kopalnie Rozbark ( przelot z Chorzowskiej na Łagiewnicką ) i oczom mym ukazał się nie wiadomo po co i dla kogo wybudowany tam niedawno parking .
    https://www.google.pl/maps/@50.34139...FgXWRMIaFw!2e0
    W mapach - w street view jest dopiero w budowie ale obecnie jest ukończony . Nie widziałem tam ani marketu ani nic co mogło być powodem jego utworzenia ( może w planach dopiero ) w każdym razie jest gdzie się spotkać .

Mieszka w
    Świętochłowice
    Auto

Domyślnie

Ja chętnie znajdę czas np. w sobotę. Fajną miejscówką, ale to chyba tylko w tygodniu jest Pogoria IV, choć jednak dużo dużo dalej niż parking opisany powyżej przez Nazara. Więc ktoś jeszcze chętny?

Mieszka w
    Bytom
    Auto

Domyślnie

Pogoria spoko tylko ,że przy takiej pogodzie w weekendy tam pewnie jest ludzi jak mrówek . Co do soboty i Bytomia to jak zwykle obadamy pogode i powiedzmy ,że do czwartku się określimy na jakiś mini spocik