Ja ostatnio w Ząbkowicach widziałem 156 SW na ramkach ALFACLUBUDZA22SN czy jakoś tak... w każdym razie jakiś jasny złoty czy piaskowy kolor... nie wiem, jak się nazywa
![]()
W Kłodzku widziana czerwona 155 w wersji super bez tablic rejestracyjnych. Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla sympatycznej Alfistki z Jeleniej Góry. Widziana w "grafitowej" 147 na drodze w stronę Czarnego. Pomachała i jest fajnie bo już zaczynałem wątpić w Jelenią.
Również pozdrawiam, w końcu ktoś macha aż miło się robi na drodzeMożna wątpić , już dawno nikt mi nie "machnął"/"odmachał" więc i ja już też zaczynałam wątpić. Mało kto u Nas w Jeleniej wie ,że Alfisci się pozdrawiają
![]()
Dzisiaj widziana 75'ka z DZASzkoda, że kolega tu nie zagląda
A ramki są
A poza ramkami w domu jeszcze 33 i 145
![]()
Koło 11 w Złotoryi na przejeździe widziana 156 albo 166 na DWR skręcająca jak na Lwówek /Jelenią
Mam wrażenie, że pasażer łapkę wystawiał - pozdrawiam z czerwonej 147.
We Lwówku widziana 147 czerwona z kartką sprzedam - Rafał to twoja ?
I już wieczorem dziś z zielonej 166 pozdrawiam kierowce 156 SW na DLW z którym wymieniłem łapki na drodze Legnica-Złotoryja
oraz kierowce nie wiem czego - bo było dość szybko, który przed momentem wymrugał mnie zaraz po podjeździe w Kozowie ( droga Złotoryja Legnica) również jechałem 166![]()
147 powodów do zadowolenia
Mat - to nie moja...broń boże... jak będę sprzedawał to dam znać ...