Pozdrowienia dla seledynowej (chyba taki miała kolor) 156 na blachach SPI i płetwą z tyłu![]()
Widzianej na ul Bochyńskiego w Katowicach po godzinie 1:00![]()
Pozdrowienia dla seledynowej (chyba taki miała kolor) 156 na blachach SPI i płetwą z tyłu![]()
Widzianej na ul Bochyńskiego w Katowicach po godzinie 1:00![]()
Kierownika z pięknej (ale auto wypucowane) czarnej 159 sw jakąś godzinę temu na drodze od Peugeota Lemira w DG w stronę Będzina
ode mnie awaryjki kolega tez
pozdrawiam
![]()
Pozdro dla kierowcy i jego ładnej pasażerki ze srebrnej 156 z parapetem na klapie czyli takiej jak mojawidzianego dziś w Krakowie na prądnickiej, pomachali ja też oraz dla kierownika białego Mito i srebrnej 156 SW którzy kręcili się dziś po rynku podgórskim.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki 147, na rejestracji TOS, widzianej dziś na granicy Sosnowiec/Jaworzno.
Pozdro dla Pfourul-a który dziś leżał obok mnie na wersalcehahaha
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Pozdrawiam oramkowaną srebrną 156 widzianą wczoraj koło Lidla w Łabedach. Nie machałem, bo byłem pieszo![]()
Vickyss, czy to nie Ciebie widziałem wczoraj pod M1 w Czeladzi wieczorem szukającą miejsca parkingowego? ;] Jakoś około 19? A jak nie to kogo innego w 147 na klubowych ramkach? Awaryjne puściłemPozdro w każdym razie
![]()
Wczoraj widziana 145 na ramkach jak wyjeżdżała z SCC koło godz. 20 dokładnie wyjazd przy torach mrugnąłem długimi ale kolega chyba patrzał czy tramwaj nie jedzie.