No ja będąc szczerym nie sądziłem, że aż tak dobrze będzie na nich wyglądaćAż jeszcze przyjemniej się jeździ teraz Alfą
![]()
No ja będąc szczerym nie sądziłem, że aż tak dobrze będzie na nich wyglądaćAż jeszcze przyjemniej się jeździ teraz Alfą
![]()
Ja na te felgi kilka miesięcy polowalem teraz zastanawiam się nad tymi Black linami na kolejny rok, a te na zime. Ale co wyjdzie zobaczymy.
Swoją drogą to co nabyłeś to speedline i po 4 latach użytkowania powiem że są bardzo mocne i lżejsze od niby sportowych OZetów
Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 13-04-2017 o 22:50
No proszę, mi się trafiły trochę przypadkiem, ale jak je zobaczyłem to od razu wiedziałem że je chce
Te 18" co wstawiłeś wcześniej bardzo fajne. Widziałem takie na GTA takiej czerwonej w kombi ( była chyba jakieś pół roku temu na sprzedaż ?) i bardzo fajnie się prezentowała. Jednak 18" to już dla mnie trochę dużo :p
One były montowane w 147 GTA i GT 3.2, tak? Ale cieszy to co mówisz o nich![]()
Najpierw w 147 GTA, a potem w GT były montowane.
Na tą chwilę w Ałdi mam 18 cali na normalną jazdę i powiem że to samo jak w przypadku 17 tak więc może za rok coś fajnego przybędzie na stojakach. Teraz próba terenowa nowej suszarki w Alfie, w maju detaling i można zaczynać się rozglądać za felgami na 2018
Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka
Te felgi też rozważałem - są super! - z tego co kojarzę to model z GTA po tzw modyfikacji ukł. hamulcowego czyli jak rozumiem zmieścisz pod nimi zaciski brembo gdybyś kiedyś się decydował na taką modyfikację..
Kolorek felg masz oryginalny? Bo wydaje się matowy ale to może kwestia światła..
Co masz na myśli poprzez stwierdzenie 'nowej suszarki'? Bo nie mogę coś zrozumieć
Ale wizualnie w 156 18" to już trochę sporo. Jak dla mnie taka 17" jest idealnaAle pewnie zaraz pokażesz mi inne zdjęcie na 18" i zmienię zdanie
Słyszałem właśnie, że wchodzą pod nie duże Brembo, więc może kiedyś... kto wie
A co do koloru nie wiem. Takie kupiłem, ale faktycznie, wyglądają na matowe, mimo że podczas bliskich oględzin widać że lakier jest mataliczny ( ma te brokaciki ). Ale chyba tak spoko wygląda![]()
Nie chce mi się przekopywać 500 stron wątku, a wyszukiwarka niezbyt chce pomóc. Jakie najszersze koło włożyliście do 156? Kupiłem kiedyś 17x9,5 (et 20 bodajże) z jakiegoś japońca pod kątem 75, ale plan umarł i felgi leżą. Czy jest opcja włożyć takie szerokie kapcie w nadkola 156 z jakimś cienkim dystansem zmieniającym rozstaw śrub?
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Nie ma opcji bez grzebania typu fasolki, regulowane tylne wahacze i rolowanie blotnikow.
Et 20 to juz przy 7 calach może wystawać po za obrys.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez bimsky ; 18-04-2017 o 07:42
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Z tego co pamietam jest podobnie jak w 147, czyli 8' et 32 rowna sie z blotnikiem wiec 12mm na zewnatrz i okoo 40mm wiecej szerokosci to jednak moze byc za grubo i nic tu nie pomoze..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk