Ja sie godze na wszystko![]()
Ja sie godze na wszystko![]()
A jak reszta...? bo musial bym juz zaczac dzialac..
Rudix A zlecenie masz moze gdzies kolo piaseczna?;]
Impreze mam w hotelu Hilton... A czemu sie pytasz?
Tez sie pisze na spot i gokarty. Ale co do kartow to potwierdze sie w srode, bo nie wiem, czy kase dostane w tym tygodniu :? .
A co do Imoli to w niedziele, jezeli jest wiecej niz 4 osoby to jest 3 dyszki za 10 min jazdy
Pozdr.!
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Aby sie umowic gdzies po drodze bo widze ze bedziemy mieli malo czasuNapisał Rudix
mrksz87 Postaraj sie bo juz chyba bysmy mieli 4+
O ile wypali
-Ja + moj kolega
-JacekK + jego kolega
-TY(mrksz87)
-Rudix
-..(dalej nie pamietam kto chcial)
Sluchajcie, jesli wyscigi beda w Piasecznie to sie nie wyrobie na bank... Bylbym z dziewczyna wiec ona tez by sie scigalaW ogole to o ktorej chcecie sie umowic na te gokarty?
Kurcze, kusicie mnie tym...![]()
Zobaczymy ale mysle ze o 18 wyjazd to najpozniej.. chyba ze ten user co musi na 20 do pracy uzna ze go nie bedzie.. Mi chodzi o to ze SPOT ma priorytet
P.S. Ide spac bo o 6 wstaje;/ Wiec do jutra tzn do dzisiaj![]()
Street odpada juz zajety... Sphinx tez brak rezerwacji;/ Innych dobrych tam knajp nie znam ale wymyslimy cos na miejscu jak tu bedzie brak pomyslow.. ew pizzahut ponoc da sie nas upchnac ale rezerwacji tez nie robia;/
Sluchajcie... To jaki jest w koncu plan? O ktorej sie spotykacie, gdzie i gdzie jedziecie? Potrzebne sa konkrety...
Ja wczoraj sie rozlozylem i leze w lozku ale do niedzieli powinienem wyzdrowiec! Musze!!!
Czekam na potwierdzenie przybycia od rigobert.. bo od niego zalezy glownie godzina poczatku spotu i wyjazdu na gokarty..Napisał Rudix
sroda/czwartek wieczor juz powinien byc jakis plan dzialania.