To było Kup teraz! za tyle ;]
Zresztą sam zobacz - http://allegro.pl/skrzynia-biegow-6b...608887711.html
To było Kup teraz! za tyle ;]
Zresztą sam zobacz - http://allegro.pl/skrzynia-biegow-6b...608887711.html
Dżizas ! za darmo rozdają![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
O Kurdę to żeście mnie pocieszyli i teraz pytanie czy rozbierać skrzynię i sprawdzać co jest nie tak czy jeszcze polatać chwile i zobaczyć czy objawy sie nasilą
Ja miałem w zeszłym roku bardzo niemiłe doświadczenie ze sprzęgłem Valeo. Wymieniłem komplet ponieważ pękło łożysko oporowe. Zamontowałem nowy zestaw Valeo i po 30 000 ponownie pękło łożysko oporowe. Docisk też nie był już w rewelacyjnej kondycji. Jedynie tarcza jak nowa. Mój wniosek jest jeden albo Valeo obniżyło loty, albo poszła jakaś słaba seria produkcyjna. Trzeba pomyśleć raczej o SACHS albo LUK.
Przesyłam foto jak wygląda sprzęgło Valeo po przejechaniu nawet niecałe 30 000 i użytkowaniu 14 miesięcy. Łapa od łożyska oporowego po prostu pękła. Dla mnie to jest nie do przyjęcia. Niestety około 70% oferowanych w sklepach sprzęgieł do Alfy to Valeo. Trudno kupić coś innego od ręki, trzeba raczej z netu a to trwa.
To dokładnie to samo co u mnie.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Moglibyśmy zrobić listę osób, które trafiły na felerne łożyska valeo. Wiem Bociek, że to jeszcze o niczym nie świadczy, chociaż może jednak? Może dostały nam się jakieś podrobione produkty? Ciężko powiedzieć. Moje "felerne sprzęgło" było montowane w ASO. Wiem, że to też niczego nie gwarantuje. Żyjemy w takich czasach, że nikomu nie można ufać.
W sumie i tak nikt nam nie wróci ani kasy za sprzęgło, ani za montaż. Mówi się trudno i jeździ się nadal z niepewnością, a kolejna bomba (z napisem valeo) nadal cyka...
I co ta lista da?
Nic.
Następnym razem kup sprzęgło warte 2 albo 3 razy tyle i MOZE sie nie rozsypie![]()
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk