Z tego co widziałem masz Adi konkurencję - 11.11 na Pomorzu jest jeszcze organizowana jedna impreza dla Alfistów, rajd turystyczny robiony przez alfistypolnoc.pl![]()
Z tego co widziałem masz Adi konkurencję - 11.11 na Pomorzu jest jeszcze organizowana jedna impreza dla Alfistów, rajd turystyczny robiony przez alfistypolnoc.pl![]()
Chcesz mi powiedzieć, że wahasz się nad przyjazdem i jedziesz na rajd?
uważam, że jedna impreza drugiej nie przeszkadzaPowiem więcej, dziwiłbym się, gdyby większość klubów nie wykorzystała dnia wolnego od pracy. Np. kolega Cobraswiecie został zaproszony przez zaprzyjaźniony klub Pumy do Biskupina
Każdy po prostu pojedzie tam, gdzie ma ochotę akurat jechać
Ostatnio edytowane przez Abidibi1509 ; 16-10-2013 o 11:51
A nie zwróciłeś uwagi gdzie zadeklarowałem swoją obecność?Kilku kolegów jednak widziałem u "konkurencji"
![]()
Oj tam konkurencji od razu. dzień jest wolny to każdy go sobie organizuje jak uważa. Może kręgle, może rajdzik moze tez w kapciach przed telewiozerm spędzić cały dzień. Wolny kraj mamy![]()
Lesiu nie kręć nas tu...![]()
![]()
Szkoda,że Wasz termin pokrywa się z naszym. No trudno, oby w przyszłości to się nie powtórzyło - bo z przyjemnością chciałbym podzielać pasję nie tylko na tym forum!
Ostatnio edytowane przez Fucel ; 16-10-2013 o 17:40
Ja tam konkurencji nie widzę. Tyle bardziej,że terminy się nałożyły jednego dnia niestety i tu bardziej jest problem
Osobiście tu i tu bym chciałbyć tym bardziej z taką ekipą co nie jeden spot był![]()
Ostatnio edytowane przez radexon ; 16-10-2013 o 22:12
tosz nie jesteśmy przekupy na targu, żeby odbierać sobie "klientów", bo ktoś ma marchewkę 5 groszy tańszą za kgNie ma żadnej konkurencji, ale są różne kluby. Każdy ma prawo decydować gdzie jechać, to chyba normalne i nawet pozytywne, że dzieje się sporo
Dziękuję, cześć
W końcu jest okazja na rozruszanie regionalnej ekipy. Bo włodarze tego forum widocznie mają gdzieś nasze postulaty o reorganizacji działów - także będzie okazja spotykać się na linii Alfisti Północ![]()
1. Abidibi1509 + Tusia147
2. Fucel
3. Mask + ?
4. Semri + Justyna
5. Mantis30
6. Sempre + Marta
7. Thomo + Aga (jak załatwię sobie wolne,a mam taką nadzieję)
8. Tracy + ? ( mam cały miesiąc, żeby przekonać osobę towarzyszącą do tej wycieczki )
9. Fokus10. Mk_1980 + Monika
11. Szałek + Paulina
12. Derebere + 1 towarzyszka (zakładając że mi nie wymyślą pracy. Ale o tym będę wiedział 8-9/11/2013)
13. malin2k5 + Ola (mam nadzieję że damy radę dojechać - organizator zna szczegóły)
14. Dany + Dorota (zaprzyjaźniony kolega z Torunia,ze Squadra Corse Alfa Romeo Bydgoszcz)
15. Cubris + 2 (jak będzie wolne-zaprzyjaźniony kolega z Torunia,z Klub Alfa Romeo Pomorze)
- - - Updated - - -
Ostatnio edytowane przez thomo ; 18-10-2013 o 15:56