No to jest pierdzielenie w twoim stylu wymysl jeszcze coś :mrgreen:Napisał blackalfa166
no niezły bzdetNapisał 75andrew155
green, red staffy działają podobnie w innych modelach . 166 nie jest niczym szczególnym ani wyjatkowym modelem
czyli wnioskuję że wg ciebie klocki dajmy nawet twoje ulubione Green Stuff będą z taką samą siłą hamowały w cinquecento - alfie 155 - alfie 166 ?
Rozumiem że wg twojego doświadczenia wielkość samochodu - jego masa - rozmiar tarczy - wielkość zacisku - sposób wentylowania tarczy - to wszystko nie ma znaczenia ? To bardzo ciekawe.
A ja głupi uznałem Green Stuff za kiepskie klocki ... no ale może te które miałem założone były z chińskiej partii promocyjnej. Następnym razem zastąpię wg twojego zalecenia klocek DS performance Ferrodo - EBC Green Stuffem dołożę do tego tarczę nawiercaną i rowkowaną i będzie super. Dzięki 75andrew155,
to jest podsumowanie wszystkich twoich wypowiedziNapisał 75andrew155
Kolego Ty chyba bijesz piane , jak ktoś chce konkretów to niech jedzie do specjalistów w tej dziedzinie , na forum konkretów nie jest zawielePierdzielisz trzy po trzy żeby tylko pisać i jak na razie udaje ci się to :!: 3230 to nieźle trzeba jak to ty powiedziałeś mało konkretnie pisać