Z beemką... Dwie opcje. Sprzedaż, albo zrobienie kilku rzeczy (zawieszenie, blacharka w kilku punktach).
Z beemką... Dwie opcje. Sprzedaż, albo zrobienie kilku rzeczy (zawieszenie, blacharka w kilku punktach).
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Bladolica Gtv czeka na wiosenne polerowanie lakieru. Do tego dojdą drobne poprawki lakiernicze (np. krawędzie drzwi). Kupię też nowy komplet opon letnich (Uniroyal Rainsport 2 ?). Myślałem też o szprychowych czarno srebrnych felgach na lato, ale chyba odpuszczę i zostanę przy firmowych. Powinienem też wymienić głośniki i wygłuszyć pod nie drzwi. W sumie spore wydatki.
Pozdrawiam alfistów
Paweł
Pozdrawiam, Paweł
AR Gtv 1.8TS 2000 Bianco Polare
AR Giulietta QV 2012 Ghiaccio Bianco
Wymiana wyblaknietych znaczkow AR z przodu i z tylu.
Moze w tym roku 15" oryginalne alufelgi.
Jak trafie oryginaly w dobrym stanie. Znaczy sie... nominalnym :mrgreen:
Mówi się,że jeśli chcemy rozśmieszyć Boga to powinniśmy opowiedzieć mu o swoich planach na przyszłość![]()
Ja mam raczej marzenie nigdy jej nie sprzedawać (pomimo,że czasem mnie wkurza),zapomnieć o niej,zamurować w garażu i odpalić ją tak w 2040 r. hehe
ozzy, zastanawiam sie czy nie wymienić głośników na jakieś nowsze.
Orintuje się ktoś jakie były parametry oryginalnych głośników i czy warto je
wymieniać na: PIONEER TS-G1301i ?[/quote]
Nie zamieniaj na Pionki lepiej zainwestuj w Hertze 100xlepszy dzwiek.Wiem co mowie zajmowalem sie kiedys naglosnieniem.Chyba ze bardzo dobry dzwiek w samochodzie to kup losniki Focal ale cena tez nie mala caly komplet do Alfy mysle ze w 6000zl mozna sie zmiescicApropo tez bede wymienial na Hertze.Maja bardo dobre parametry za cene Pionkow.
Pioneer podobno ma kiepskie głośniki,ja do moich jak zakładałem polecano właśnie Hertze albo Helixy-wziąłem te drugie,są OK.Odnośnie głośników i rozmiarów jest chyba temat na forum.
Szymonik, Dokladnie Helixy to praktycznie to samo co Hertz.Tak jak piszesz maja bardzo ladna barwe.
To to ja mam zamiar taki:
białe kierunki boczne![]()
przednie lampy stylizowane na GTA
progi![]()
poprawienie naglosnienia 8)
poprawienie wad lakierniczych w dalszej przyszlosci (moze nawet nowy lakierek i wymiana 2 elementow) :x
przednie logo do wymiany, poprawienie klapki do wlewu paliwa :roll:
No to narazie na tyle .. Zobaczymy co wyjdzie z tych planowNarazie jest troszke za zimno na dlubanie przy belli
Pozdrawaim
![]()
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....
U mnie zamiary to:
1)Przedewszystkim doprowadzenie do stany idealnego czyli dopieszczenie szczegołów choć w sumie dużo już nie zostało
2) Jakiś w miare przyzwoite Car-Audio
3) Zmiana skóry na skórke Momo
i to chyba wszystko![]()
na wiosne planuje wymiane pary wahaczy górnych, poza tym planowe czynności serwisowe.W przyszłości planuje zakup 159 ale takiej,która pod względem wyposażenia i ogólnego efektu wizualnego przypadnie mi do gustu.Obecnie mam 156 TI serie limitowaną, więc niczego jej nie brakujeod skórzanych foteli - po moim zdanie naprawde ładne 17'' fabryczne felgi TI.