ja mogę zorganizować atrakcje w postaci pokazów rycerskich połączonych z zabawami
ja mogę zorganizować atrakcje w postaci pokazów rycerskich połączonych z zabawami
Amor patriae nostra lex
Była 155 1,8 TS
Była 156 SW 1,8 TS
Jest 166 2,0 TS
też mogę pomóc w tym temacie. organizowałem kiedys takie na zamku w bobolicachNapisał rekwir
![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
fr33 zajmujesz się rycerstwem?
Amor patriae nostra lex
Była 155 1,8 TS
Była 156 SW 1,8 TS
Jest 166 2,0 TS
a bez alfy mogę sie pojawić jak coś :mrgreen:
75andrew155, dzięki za te słowa. Na prawdę poświęciliśmy bardzo dużo czasu na organizację zeszłorocznego zlotu. Mnóstwo telefonów, czasu, pracy, kalkulacji, pieniędzy (ale to najmniej istotne).Napisał 75andrew155
Nikt z nas nie chce być hermetyczną grupą. Jeśli tylko mamy możliwość (nie tyczy się to tylko mnie, ale także innych organizatorów zlotu - jeśli się mylę to bardzo proszę AR_33, Paweł 156, Fred poprawcie mnie) pojawiamy się na każdym spocie, czy zlocie. To że z niektórymi osobami znamy się dłużej to też możliwość spotkania jest częstsza i kontakt większy... ale to chyba zrozumiałe.Napisał 75andrew155
Wiesz doskonale że nie chodzi o krytykę zlotowiczów, bo taka zawsze jest mile widziana. Przynajmniej wiadomo nad czym pracować by coś udoskonalić. Jednak padło kilka gorzkich słów od pewnych osób, które jak to stwierdziły: "taki zlot to w 4h bym zorganizował/a wykonując kilka telefonów", dlatego też dajemy możliwość wykazania się. W końcu my (mówię o zeszłorocznych organizatorach) nie mamy "wyłączności" na organizację takiej imprezy. Podjęliśmy się, zorganizowaliśmy, zabawa się odbyła czyli zadanie zostało wykonane. Jeśli coś się nie udało, to mogę powtórzyć to samo co już było mówione - przepraszamy. Co będzie w tym roku - nie wiem... czas pokaże.Napisał 75andrew155
o przepraszam ostatnio was w Krakowie nie było :mrgreen:Napisał Kate
jesli zlot bylby gdzies w galicji kombinowany to ja pomoge... :mrgreen:
a jak nie to czekam az ktos cos wymysli...bo poznac Was w koncu musze :mrgreen:
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Kosiar, jesli mamy mozliwosc... napisałam![]()
No wiesz Kate, widocznie malo sie staracie![]()
DDEvil nie przesadzaj :wink:Napisał DDEvil