widziałem widziałem specjalnie podjechałem zobaczyćpewnie jak widziałeś na żywo to są trochę oczojebneale jak dla mnie aż tak "oczojebne" nie są i własnie tu mam gwoździa czy bedzie to pasowało.
widziałem widziałem specjalnie podjechałem zobaczyćpewnie jak widziałeś na żywo to są trochę oczojebneale jak dla mnie aż tak "oczojebne" nie są i własnie tu mam gwoździa czy bedzie to pasowało.
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
To co, niedziela godzina wieczorna komu pasuje?
1. Jelson
Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
Ja bede dzisiaj na spocie Zielonogorkich Klasykow Noca. CRS o 20. Zapraszam fanow nie tylko wloskiej motoryzacji
Torino - też tam się chyba pojawię - nawet o takim spocie nie wiedziałem .
o to superNie wiem czy bedzie fajnie, ale zajrzec nie zaszkodzi. Gdyby padalo to z CRS przeprowadzamy sie na jakis parking podziemny. Szczegolyna FB. Mam nadzieje, ze jakies rodzynki beda do "pomacania". Ktos PZMotu zapowiedzial wizyte.
Ostatnio edytowane przez Torino ; 22-03-2014 o 13:12
A który jest to zlot.
Chyba pierwszy, wiec boje sie i ilosc klasykowW najgorszym wypadku kazdy przyjedzie zwyklym samochodem. Mimo wszystko licze, ze pojawia sie jakies perelki wyciagniete na te okazje z garazu.
I jak te klasyki? Chciałem jechac ale dopiero wyszedłem z pracy a rano powtórka.
Wybite korbowodem z silnika Twojej alfy.
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
W sumie malo tych klasykow. Byly fajne duze fiacioryNa dodatek zaczal padac deszcz, przenieslismy sie pod carreofur i tam sie urzadzil regularny piknik.