mam pytanko, połączyłem się telefonem z b&m nawet kontakty przerzuciło, ale mogę tylko wybierać rozmówców i dzwonić, oni mnie słyszą a u mnie dalej radio gra, co robię nie tak?
SEBEK na SAMSUNGU S3 sprawdzałem i też lipa z tym czytaniem sms-ów, może mam coś pogmerane w ustawieniach.
Skoro na Motce z andkiem działa i u Ciebie na bada to i u mnie też musi.
mes juz jest ale lapka bede mial dopiero w weekend to sprawdze czy ie uda mam nadzieje ze uzytkownikowi dawide uda sie cos z ta inna centralka
- - - Updated - - -
tak sobie teraz mysle ze moze zle robie to osiowanie, wchodze w nadwozie,can setup proxi aligment, proxi wprucedure i wykonaj, moze cos jeszcze trzeba zrobic, to wykonaniu osiowania licznik powinien przestac mrygac??
mysle ze wszystko robisz dobrze tylko poprostu nie dziala Ci to przez Fesasprobuj na Mesie
jeśli dalej coś będzie nie tak bedziemy myslec
![]()
Nie kojarzę, żeby było tam jakieś ustawienie do sms-ów. Ja wgrałem aktualizację (tak jak Ty mnie pokierowałeś) i nic więcej nie ustawiałem - czyta tak samo z siebieA i w instrukcji nic na ten temat nie piszą a spróbuj włączyć przycisk do komend głosowych i powiedzieć wiadomości sms/ czytaj wiadomości sms, itp.
Już znalazłem info na necie, niestety mało jest nowszych telefonów które działają prawidłowo z czytaniem smsów, nikomu Xperia Z ani S3 nie czyta esek.
Wychodzi na to, że im starszy telefon to tym lepiej działa z Blue&My.
To nie dobrze bo czeka mnie wymiana telefonu![]()
Co ciekawe to że Blue&Me jest zrobione na win a też nie wszystkie słuchawki z windowsem chcą czytać smsy.
No i nie działa. Okazuje się, że numer musi być taki sam, albo inny, ale wtedy tylko od Alfa Romeo, nie od Fiata czy Lancii i to też nie zawsze. Najlepszym rozwiązaniem będzie chyba stacja multimedialna, za cenę nowej centralki kupi się coś poczciwego.
Kolego deathringer spróbuj wgrać oprogramowanie z włoskiej strony blue&me, podobno pomaga, jest tam nawet język polski do wgrania, prubuj na innych pendrivach i w końcu pewnie się uda skoro bluetooth działa myślę, że moduł jest do reanimacji.
Prośba do kolegi Fleyvor, podaj mi namiary na tego kolesia co to niby naprawia te centralki, spróbuje może moją naprawi.