Spoko :wink:Napisał bobryt
Nawet nie chce sie juz z typem kontaktowac :roll: Zeby go kiedys cos takiego spotkalo to sie przekona jak to jest![]()
Spoko :wink:Napisał bobryt
Nawet nie chce sie juz z typem kontaktowac :roll: Zeby go kiedys cos takiego spotkalo to sie przekona jak to jest![]()
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
Witam
Oglądając ceny używanych felg GTA zastanawiam się czy ludzie, którzy je obecnie sprzedają na allegro nie przesadzają?
To samo tyczy się TRISTARÓW ludzie wołają 1700 za felgi nie bez wad, 400zł za sztukę praktycznie felgi do regeneracji, snayper6 z forum.alfaclub.pl dał tyle za swoje w bdb stanie razem z oponami. Więc wydaje mi się że niektórzy powariowali :[
Wg mnie cena 2300zł za stargane krawężnikami fele GTA to zdecydowanie za DUZO
http://www.allegro.pl/item553376177_...yne_takie.html
Widziałem, że w Niemczech można kupić nowe oryginalne za niecałe 700 EURO co daje w chwili obecnej trochę ponad 3000zł (jeszcze niedawno 2500zł)
Ile zapłacilibyście (lub zapłaciliście) za takie felgi?
Moim zdaniem za dużo chcą, sam się rozglądałem za tymi felami szukając czegoś z 17". Biorą tyle bo ludzie lubią płacić za markę, a w tym momencie za GTA. Wątpię żeby poszły dużo taniej.. niestety.
Popatrzcie lepiej ile kosztują takie nowe felgi i ile jest ich na rynku wtórnym. Cena zależy od sprzedawcy, natomiast kupujący jak nie chce to nie kupuje. A to co kto na ten temat uważa to niestety nie wniesie nic do sprawy.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Dla Mnie wniesiebo jak widziałem tristary za prawie 2000zł a wiem że ktoś dał za takie 1800 z oponami i wszystko jak nowe to odechciało Mi się tamtych
a co do ceny nowych felg to wspomniałem że w niemczech były jak ogladalem 4 miesiace temu za 700 EURO co przy dzisiejszym kursie daje 3150zł więc jak ktoś wystawia używki do lakierowania za 3000zł to sory ale za rozsądnego go nie uważamto tak jak by alfy GTA uzywane wystawiali po cenie -10% nowej z salonu
![]()
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 11-02-2009 o 10:13
felgi ZENDER 16 4x98 stilo alfa fiat komplet (564711314) - motoAllegro
jakby ktos ktos szukal![]()
a teraz małe badanie opinii publicznej
co myslicie o OZ Futura 17''?
OZ RACING FUTURA 5X98, 5X100* WARSZAWA (627798156) - Aukcje internetowe Allegro