wypadało by cos ustalic konkretnego jesli chodzi o spot na śląsk
ps. wybiera sie jakas Gtvka na grilla do czeladzi albo na spot na kopiec w nd ??
wypadało by cos ustalic konkretnego jesli chodzi o spot na śląsk
ps. wybiera sie jakas Gtvka na grilla do czeladzi albo na spot na kopiec w nd ??
ja jeszcze robie moja GTV po ostatnim zdarzeniu wiec nie wiem kiedy bede miec ją gotową.. a przegląd mi sie skonczył :/
No i co tam pany w temacie, bo coś ucichło ?
Chętnie się gdzieś wybiorę tylko kiedy i gdzie![]()
no cisza:/
pojawiły sie jeszcze 2 Gtvki dwie czarne jedna SW XXXXX druga SG XXXXX lub SGL 2 3 razy widziana przez moich znajomych zawsze kobietka prowadzi
wiec moze by sie zebrała pewna (dosc liczna ) grupa Gtv na zlot na śląsku
bede polował za tymi 2 Gtvkami
Jest Gtv-ek trochę na śląsko w czeladzi jest jedna napewno, ostatnio widziałem tez jedną nie daleko mnie wiec myślę ze trochę nas by się zebrało![]()
W Czeladzi są konkretnie 3. Jedna zielona , jedna granatowa i jedna czerwona - moja![]()
Tzn. że będziemy sobie tak pisać ile gdzie jest Gtv'ek ? czy się w końcu spotkamy![]()
no własnie popieram Daro. musimy sie zebrac i wkońcu cos zdziałac moze jakis grill Gtv-ek ?? dajcie jakąs propozycje miejsca oczywiscie na śląsku i zaczynamy cos działac
A prosze WAS bardzo. Propozycja moja jest taka: Świerklaniec. Blisko ze śląska i zagłebia a i z Cz-wy nie daleko. Za dodatkową opłatą mozna wjechac pod zameczek i zrobic pare fajnych fotek i pokazac sie zwiedzającym
Byle by to bylo w niedziele i byle by to było w maju. Za tydzien jest Alfacity na węgrzech a za dwa tygodnie spot w Jastrzebiu (slub AR_33)