Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 58

Temat: Czy GTV nadaje się na samochód "na codzień", dla kobiety?

Użytkownik Romeo Avatar aniol_jojo
    Mieszka w
    Ruszów
    Auto
    156 SW - 2.4 JTDm 2004r

Domyślnie

Ty się tylko usmiechasz ale wielu facetów jeszcze gada do swoich Gtv-ek

Cytat Napisał Paula270 Zobacz post
    No i miny Panów kiedy wsiadam do swojego auta są bezcenne
    taaak! piękna kobieta + piękne auto = eee nie powiem bo to nie przyzwoite ale bardzo pozytywne
    "Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
    jest: 156 2.4 JTD 04r...
    była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...

Beny2585
    Gość

Domyślnie

zgadzam sie , kobieta + GTV to cos niezwykłego,
    jak tez ostatnio powiedzialem mojej ze mysle zeby Alfe sprzedać to dostałem zjebe eh
    ale wybiła mi juz to z głowy

Użytkownik Znawca Avatar kudlaty_bytom
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Alfa Romeo Gtv 2.0 TS

Domyślnie

dałem się przejechać mojej dziewczynie i będąc pod wrażeniem nie mogła nic ocenić

z widocznością trochę przesadzacie, bo jest dość dobra i po opanowaniu gdzie się kończy samochód da się wszędzie wjechać, nawet tyłem
    założyłem kamerkę cofania, bo nie chciałem się nigdzie oprzeć, ale przyznam, że czasem nachodzi mnie myśl o niepotrzebnie wydanych na nią pieniądzach, a czasami wręcz przeciwnie przydaje się bardzo
    skręt też nie jest tak zły, bo np pod M1 (nie wiem czy mają jakieś wytyczne do rozmiarów parkingu) parkuję na raz wjeżdżając przodem, tyłem nie ma innej opcji jak na raz i jedynie moja chorobliwa zaciętość do równego parkowania każe mi się poprawiać 'na środku stanowiska'
    piękna kobieta w sportowym aucie zawsze będzie wyglądała seksownie i zwracała na siebie uwagę

verdebiancorosso

Beny2585
    Gość

Domyślnie

od pewnego czasu samochodem nawet moja mama jezdzi , jak wczesniej sie bała to po pierwszej przejazdzce stwierdzila ze to auto jest super nawet sobie lekko pedał przyciska bo mowi ze fajnie wtedy silnik słychac hehe ale spoko tez jak czasem mysle ile poszlo kasy i ile pojdzie to mam ochote sprzedac, szczegolnie stacje Orlen czesto odwiedzam bo duzo jezdze po miescie.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Szukam GT

Domyślnie

Moja lubi Gtv, choć wymienia jako główną wadę promień skrętu. Były o wiele większe samochody, którymi jeździło się jej lepiej pod tym względem, jak Mitsu 3000GT (ulubieniec ). Uważa też, że upierdliwość innych daje znać o sobie na parkingach, ponieważ nie rozumieją, że takie autko potrzebuje nieco więcej miejsca do otwarcia drzwi. W sumie to już wada większości coupe. Ale reszta najbardziej na tak - każda kobieta powinna spróbować. Najlepiej 3.0 i na ładnych 18-tkach, bo ziomki w ekokiblach kręcą wtedy głowami z niedowierzaniem. Więc kobiety - do dzieła!

krisvanmoto
    Gość

Domyślnie

Odświeżem temat. Mam już dwie alfki w domu 159 jtdm i 147 2.0 TS, ale przyznam się, że marzy mi się GTV lub Spider. 159 tka idzie pod młotek mały kryzys w domu i moje pytanie przed liftem czy po lifcie no i jaki silnik (nie ukrywam że przed liftem mi się bardziej podoba).

Użytkownik Romeo Avatar aniol_jojo
    Mieszka w
    Ruszów
    Auto
    156 SW - 2.4 JTDm 2004r

Domyślnie

Krisvanmoto, najlepiej końcówka produkcji ze zmienionym grilem maski oraz silnikiem V6
    "Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
    jest: 156 2.4 JTD 04r...
    była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...

krisvanmoto
    Gość

Domyślnie

No a dlaczego końcówka produkcji? Jak mam być szczery to właśnie ten przód po lifcie mi nie pasuje do całego auta. A jak sprawa wygląda z żywotnością takich Belli.

Użytkownik Świeżak Avatar mario1942
    Mieszka w
    Stuttgart
    Auto
    GTV PH3 3.2 V6

Domyślnie

Ja osobiście odradzam silnik 2.0 TS w tym aucie sportowym Proponuje 2.0 V6 (ciężko znależć po lifcie w 1998r) albo 3.0 V6. Jeśli bym miał wybierać jeszcze raz, to wziałbym ten ostatni - silnik po prostu nie do zniszczenia... A żywotnośc - bardzo dobra, oprócz tylnego zawieszenia - daje o sobie znać co 20-30 tysięcy. Cała reszta będzie sie zachowywała podobnie jak w 147-ce. Podejrzewam, że nie masz 30 tyś na tą GTV-kę, ale jeśli być nazbierał... To na allegro od czasu do czasu pojawia sie 3.2 V6 z LPG po lifcie Auto - marzenie...

krisvanmoto
    Gość

Domyślnie

A dlaczego odradzasz silnik 2.0 TS? Ja mieszkam w UK więc 3k funtów wystarczy na przyzwoita alfke... Przykład
    http://www.autotrader.co.uk/classifi...rs?logcode=flp

albo jeszcze

http://www.autotrader.co.uk/classifi...ge/6?logcode=p

i tu jeszcze spider

http://www.autotrader.co.uk/classifi...36ty?logcode=p
    Ostatnio edytowane przez krisvanmoto ; 20-01-2012 o 18:21