"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
zgadzam sie , kobieta + GTV to cos niezwykłego,
jak tez ostatnio powiedzialem mojej ze mysle zeby Alfe sprzedać to dostałem zjebeeh
ale wybiła mi juz to z głowy![]()
dałem się przejechać mojej dziewczynie i będąc pod wrażeniem nie mogła nic ocenić
z widocznością trochę przesadzacie, bo jest dość dobra i po opanowaniu gdzie się kończy samochód da się wszędzie wjechać, nawet tyłem
założyłem kamerkę cofania, bo nie chciałem się nigdzie oprzeć, ale przyznam, że czasem nachodzi mnie myśl o niepotrzebnie wydanych na nią pieniądzach, a czasami wręcz przeciwnie przydaje się bardzo
skręt też nie jest tak zły, bo np pod M1 (nie wiem czy mają jakieś wytyczne do rozmiarów parkingu) parkuję na raz wjeżdżając przodem, tyłem nie ma innej opcji jak na raz i jedynie moja chorobliwa zaciętość do równego parkowania każe mi się poprawiać 'na środku stanowiska'
piękna kobieta w sportowym aucie zawsze będzie wyglądała seksownie i zwracała na siebie uwagę
verdebiancorosso
od pewnego czasu samochodem nawet moja mama jezdzi , jak wczesniej sie bała to po pierwszej przejazdzce stwierdzila ze to auto jest super nawet sobie lekko pedał przyciska bo mowi ze fajnie wtedy silnik słychachehe ale spoko tez jak czasem mysle ile poszlo kasy i ile pojdzie to mam ochote sprzedac, szczegolnie stacje Orlen czesto odwiedzam bo duzo jezdze po miescie.
Moja lubi Gtv, choć wymienia jako główną wadę promień skrętu. Były o wiele większe samochody, którymi jeździło się jej lepiej pod tym względem, jak Mitsu 3000GT (ulubieniec). Uważa też, że upierdliwość innych daje znać o sobie na parkingach, ponieważ nie rozumieją, że takie autko potrzebuje nieco więcej miejsca do otwarcia drzwi. W sumie to już wada większości coupe. Ale reszta najbardziej na tak - każda kobieta powinna spróbować. Najlepiej 3.0 i na ładnych 18-tkach, bo ziomki w ekokiblach kręcą wtedy głowami z niedowierzaniem.
Więc kobiety - do dzieła!
Odświeżem temat. Mam już dwie alfki w domu 159 jtdm i 147 2.0 TS, ale przyznam się, że marzy mi się GTV lub Spider. 159 tka idzie pod młotek mały kryzys w domu i moje pytanie przed liftem czy po lifcie no i jaki silnik (nie ukrywam że przed liftem mi się bardziej podoba).
Krisvanmoto, najlepiej końcówka produkcji ze zmienionym grilem maski oraz silnikiem V6![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
No a dlaczego końcówka produkcji? Jak mam być szczery to właśnie ten przód po lifcie mi nie pasuje do całego auta. A jak sprawa wygląda z żywotnością takich Belli.
Ja osobiście odradzam silnik 2.0 TS w tym aucie sportowymProponuje 2.0 V6 (ciężko znależć po lifcie w 1998r) albo 3.0 V6. Jeśli bym miał wybierać jeszcze raz, to wziałbym ten ostatni - silnik po prostu nie do zniszczenia... A żywotnośc - bardzo dobra, oprócz tylnego zawieszenia - daje o sobie znać co 20-30 tysięcy. Cała reszta będzie sie zachowywała podobnie jak w 147-ce. Podejrzewam, że nie masz 30 tyś na tą GTV-kę, ale jeśli być nazbierał... To na allegro od czasu do czasu pojawia sie 3.2 V6 z LPG po lifcie
Auto - marzenie...
A dlaczego odradzasz silnik 2.0 TS? Ja mieszkam w UK więc 3k funtów wystarczy na przyzwoita alfke... Przykład
http://www.autotrader.co.uk/classifi...rs?logcode=flp
albo jeszcze
http://www.autotrader.co.uk/classifi...ge/6?logcode=p
i tu jeszcze spider
http://www.autotrader.co.uk/classifi...36ty?logcode=p
Ostatnio edytowane przez krisvanmoto ; 20-01-2012 o 18:21