moja zonka tez bedzie,po ostatnim wypadzie do Jastrzebia stala sie nieufna mimo ze bylem z modym
moja zonka tez bedzie,po ostatnim wypadzie do Jastrzebia stala sie nieufna mimo ze bylem z modym
Noooo widzę że ładna imprezka się kroiDwa dni mnie nie było a tu taki zestaw Belli na Kopiec się wybiera
MIŁO.
Konkrety:
1. zamówiłem na onecie pogodę - ma być słonecznie
2. nie mam grilla :/ george liczymy na Ciebie!!
3. będą kobiety , między innymi moja żona też
4. kto pije ?![]()
![]()
no to chopie kaj sie smycys??...
AD:1no mom nadzieja ze teroz nie bydzie loło
AD:2 grile bydom dwa,musz je ino wypucowac bo po oststniej imprezie w robocie trocha sie zmarasily
AD:3 szczeze mowiac liczyl zech na to
AD:4 no to trza przemyslec bo trocha moze sie nie oplacac wracac po piwku
Penny w razie co to dzwon , numer mosz na priw
Jo już nad tym myślołPrzeca MarcoM23 niy pije , GoNiuS tyż ponoć abstynent to nom Belle pod wiecor mogom pod blok postawić
![]()
Ewentualnie łostawia Bella na Kopcu i przikleja kartka - "Drodzy panowie policjanci - naj.....em się na alfaholickim grill-spocie więc nie mogłem wrócić autem do domu. Odbiorę je jutro rano - penny21"![]()
grile byda pucowol we cwortek,a na gruba zech jus dwonił,to wungel bydzie na cas, a wy drodzy goscie jak bydziecie jechac na spocik to po drodze cos lub kogos lekko zderzaczkiem to bydzie jak znot na grila...he he he
mialem byc ale zmienily mi sie plany majowkowe i jade w gory, wiec odpadam...
A ktory zjazd na A4 to bedzie? Rozumiem, ze pozniej kierowac sie na Chorzów - Bytom - Piekary? Beda jakies drogowskazy? Bo powiem szczerze Rejon ten dla mnie nie jest w ogole nie znany chyba ani razu tam nie bylem :]
Wyznaczanie trasy - Zumi.pl Lokalizator internetowy
tu masz zarys trasy![]()
no chłopaki, zaczynam poważnie żałować, że mnie z Wami nie będzie, tym bardziej, że to ja zainicjowałem to spotkanie...
No to ja tez musze bycprzyjade z zona i dziecmi
![]()
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla