Chodzi o liczbę zapaleń palnika. Jazda na krótkich dystansach
Wysłane z mojego ZTE Grand S II LTE przy użyciu Tapatalka
Chodzi o liczbę zapaleń palnika. Jazda na krótkich dystansach
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
70W to nie tak mało.
Jak się uda to ja też się piszę na takie lampy.![]()
Białe neony świeca mocno i jednolicie więc na przednie lampy napewno sie nadadza..
Wygląda na to że owiałeś tajemnicą skąd kupiłeś te paski ? zadałem Ci dwa razy to pytanie i zero odpowiedzi ??![]()
nieraz niema co zdradzac tajnikówKucharz tez przepisu nie zdradza
))
Nie ukrywam że projekt jest robiony dla mnie jak i w celach usługowych, więc nie wszystko będzie tu do końca wyjaśnione.
Usługa sprzeda się tak czy tak bo mieć zdolności manualne żeby to ładnie zmontować to też sztuka.
Ja na przykład być może będę zainteresowany (zalezy od ceny) ale mimo, że znaleźć te "neony" nie jest wielka sztuka
( http://allegro.pl/elastyczne-swiatla...830169690.html ) różne długości, poza tym nie jedyny sprzedawca, są inni z innymi rodzajami
to: 1. nie wiem czy ładnie, estetycznie bym to ogarnął 2. nie chce mi się![]()
Najcieższą kwestią jest rozklejenie lampy. Bo nie widziałem żeby ktoś to zrobił bez cięcia... Nawet włosi których podpatrywałem..
Mówisz teraz o przednich czy tylnych? A jak przednich to o zwykłych czy ksenonach?
Zwykłe rozklejałem do czyszczenia wiele razy w różnych autach (w tym w poprzedniej GT)
i bez problemu. Nie wiem czy z ksenonowymi jest więcej zabawy ale mam w jednej listek w kloszu
więc będę się musiał pochylić nad tematem...
Tylnychj nie mam pojęcia jak się rozkleja