Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Temat: Ringi RGB

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 jtdm 16v

Domyślnie

dokładnie jak wyżej kolega napisał, te z olx poprostu kiepsko sie prezentują, moze przez zdjecia, moze przez bmw, ale w innym temacie mowi sie o ringach smd, nie chce mi sie szukac ale pewnie nie jeden z was tutaj negujacych ringi w tamtym temacie pewnie je wychwalał. Wystarczy na youtube wpisac "Alfa Romeo 159/Brera - Ringi Demo" film autorstwa kolegi z forum- Yonash'a i wiadomo o jakie ringi chodzi.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Ludzie!! Zaraz się będziecie znów strzelać na drewniane szable po ciemku... Tylko o co?!

Temat dotyczy ringów RGB! Czyli Red, Green, Blue i pochodne kolory. Zwykłe ringi o białej barwie to coś innego i jest już o nich dużo na forum. Więc trzymajcie się tematu a nie skaczcie sobie do gardeł.
    Auto jest kolegi. Zrobi z nim co zechce. Ma takie prawo (niestety...)

Dodam tylko, że im więcej źle umalowanych kobiet tym ładniej wyglądają te z dobrym makijażem lub piękne z natury
    Ostatnio edytowane przez Belfer ; 28-03-2016 o 20:08

Użytkownik Znawca Avatar wiedzmaak
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD M-Jet 16V------------------------ Alfa Romeo 159 2.0 JTDm 170 km

Domyślnie

Cytat Napisał Belfer Zobacz post

Dodam tylko, że im więcej źle umalowanych kobiet tym ładniej wyglądają te z dobrym makijaże lub piękne z natury

O! O! O! Polać mu

Użytkownik Alfa i Omega Avatar djrobertos
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Brera 2.0 JTDm 10'

Domyślnie

Dodam tylko, że im więcej źle umalowanych kobiet tym ładniej wyglądają te z dobrym makijażem lub piękne z natury
    Sam bym tego lepiej nie napisał

Ja osobiście bym ringow ani białych ani rbg nie założył. Nie uważam, że to wygląda wieśniacko, gdybym tak uważał byłoby to niesprawiedliwe i krzywdzące. Uważam jedynie to za mniej estetyczne. Żeby nie było, że jestem jakimś przeciwnikiem tuningu wizualnego to napisze, że mi osobiście podoba się modyfikacja wnętrza 9/Brery polegająca na oklejeniu tych srebrnych plastikow czymś co imituje włókno węglowe - na pewno wiece co mam na myśli.

Użytkownik Rowerzysta Avatar mamel
    Auto
    AR 159 1.9 JTDM 8v

Domyślnie

Ludzie!! Zaraz się będziecie znów strzelać na drewniane szable po ciemku... Tylko o co?!

Temat dotyczy ringów RGB! Czyli Red, Green, Blue i pochodne kolory. Zwykłe ringi o białej barwie to coś innego i jest już o nich dużo na forum. Więc trzymajcie się tematu a nie skaczcie sobie do gardeł.
    Auto jest kolegi. Zrobi z nim co zechce. Ma takie prawo (niestety...)

Oczywiście kolega Belfer ma racje. Nie rozumiem po co od razu to 'skaknie do gardeł' jak to zostałe ładnie ujęte. Można koledze podpowiedzieć, że to nie będzie wyglądało dobrze i tyle Mi osobiście te z olx też się nie podobają ale ringi, które prezentował kolega yonash już tak, tylko to całkiem co innego i nie ma się o co kłócić. Założy, zobaczy, że ona nię są ok i zdejmie. A jak będą mu się podobały to niech jeździ, jego sprawa. Niektórzy lubią kobiety pomalowane na kolorowo, inni nie i tyle w temacie O gustach się nie dyskutuje.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    Kobylany
    Auto
    Alfa romeo 159 1.9 16V 150 KM 2006 .usunięte klapy wirowe i EGR w firmie CONMIR

Domyślnie

Witam witam po dłuszym czasie...przemyślałem sprawe ..miałem okazje zobaczyć na żywo te ringi...no niestety ...nie da sie przekłamać że to odpust.....wiec dziekuje wszystkim za zainteresowanie tematem.....