A ja swojej BELLI ufundowałem przednie i tylne tarcze, wymieniłem na frezowane, no i oczywiście nowiutkie klocki, no i pomalowanie zacisków na czerwono.
A ja swojej BELLI ufundowałem przednie i tylne tarcze, wymieniłem na frezowane, no i oczywiście nowiutkie klocki, no i pomalowanie zacisków na czerwono.
talar44/AR 146 2.0ti/AR 147 1.6TS/ AR GT 2.0JTS/
Siemanko
Ja zapełniłam jej cały bak, zafundowałam myjkęodświeżacz powietrza też dostała
Teraz piękna i może jeździć i jeździć: D
(bobrytowa)
Hello
Ja kilka dni temu zmieniłem olej na Valvoline MaxLife + do tego w środę zmieniłem świece (NGK) i.... nie ten silnikChodzi jak pszczółka - równiutko, cichutko... rewelka!
Teraz tylko kompresor klimy mnie wkurza, bo mocno go słychać
pozdrawiam,
~tomaz
Dostała nowy czujnik temperatury płynu i "podrapałem ją za uszkiem" za pomocą laptopa.
pojezdzilem, pojezdzilem! co mozna zrobic najlepszego dla belli? pojeździć![]()
hyhy dzisiaj zamontowałem nową skrzynie basową i nowy wzmacniacz![]()
Dla mojej belli zamówiłem i wlaśnie otrzymałem komplet przednich hamulców - tarcze Bilstein & klocki TRW. To co zamontowal poprzedni właściciel nie powinno służyć nawet jako hamulce do traktoka-kosiarki...![]()
Teraz szukam tylko chętnego Mistrzunia, który mi to z odrobiną serca zamontuje w mojej Maszynie![]()
Zatankowałem swoją do pełna, przegoniłem na odcinku 900km, umyłem, wypastowałem i odkurzyłem![]()
Umylem caly srodek,na zewnatrz,wypastowalem i wypolerowalem moja Złota Strzałe,![]()