mysle ze to moze byc jakis swiezy problem, albo wada partii albo cos zmienili i wyszedl nowy problem
byl w pamieci kompa blad w lewym lusterku. skasowali i na razie dzialaja prawidlowo, ale wiele nie testowalem. updatow zadnych dla mojej podobno nie ma. moze zaloze osobny watek o tych lusterkach bo tu robimy smietnik.
Działa ci to lusterko? Bo moje postało 2 h i jest ten sam cyrk -.-
Niezła wtopa. [MENTION=20089]epsonix[/MENTION] załóż osobny wątek o tym bo to nie jednostkowy przypadek, sam miałem na początku problem z lusterkiem ale nie aż taki poważny i sam się naprawił...
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
założyłem osobny temat, bo nie ma co zaśmiecać tego:
http://www.forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio/161311-lusterka_nie_zawsze_rozkladaja_sie_od_razu.html
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
No to jeszcze raz napiszę
Dla prowadzenia.
Miałem okazję przejechać bardziej krętą drogą trochę nawet górską
To zawieszenie to jest jakiś majstersztyk.
Dla napędu na 4 koła i układu kierowniczego.
To jest niesamowite jak to wszystko za sobą gra.
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C