my piszemy o wersji trzeciej do polifta
Ok. Już wszystko jasne. Sorki
Szanowny Kliencie,
w nawiązaniu do sprawy 00798166.
Dział techniczny poinformował nas, iż wersja map jaka próbuje Pan zainstalować w radiu /v9.0.0/ została zamieszczona błędnie i wkrótce zostaje usunięta. Prosimy monitorować informacje sukcesywnie na portalu.
Łączymy serdeczne pozdrowienia,
Customer Care Alfa Romeo
DANIELA DI PAOLO
P.S
Wadliwa wersja 9.0.0 mapy została usunięta z serwera mopar.
Obecnie najnowsza wersja to powtórnie 8.0.0
Ostatnio edytowane przez dziadzia82 ; 29-04-2021 o 16:13
Jak widzę, nowy soft, nowe hardware a problemy ciągle te same.
Hej, próbuję ściągnąć mapy z mopar ale nie mogę się zarejestrować bo widzi mój mail jako istniejący, natomiast jak chcę się zalogować to krzyczy że taki mail już istnieje. Może ktoś ma ściągniete takie pliki i mógłby mi je podesłać
Mogę Ci gdzieś zuploadować ale wydaje mi się, że było pisane tu gdzieś, że teraz mapy są od którejś wersji infotainmentu jakoś weryfikowane z VIN. Co by znaczyło, jeśli poprawnie zrozumiałem, że mapa pobrana przeze mnie nie zadziała u Ciebie.
Daj znać jeśli jednak chcesz spróbować.
najnowsze mapy jakie możesz wgrać do radia 1 i 2 generacji to z połowy 2020r, potem sprawdza VIN licencji i trzeba wykupić subskrybcje, a tą da się tylko poprawnie wykupić na mapy EU jeśli auto jest z rynku EU. posumowując o ile auto nie było kupione jako stock pod koniec 2019r to i tak nie wgrasz. Jaką masz wersję mapy obecnie? najnowsze któe wchodzą do Twojego to wersje 1051/1052.
do aut poliftowych jeszcze wchodzą mapy obecnie ściągane bez limitacji VIN (z resztą każde auto poliftowe ma jeszcze aktywną 3 letnią subskrybcję)
Mam w tej chwili mapę 991.8471. Auto jest z polskiego rynku
- - - Updated - - -
Mógłbym spróbować, nic to nie boli