właśnie oglądałem prognozę pogody- jutro ma być ciepło i słonecznie więc pogoda powinna dopisać.
ps. co się robi na takim spocie- nigdy jeszcze nie byłem i nie wiem na co się mam nastawiać?![]()
a takie tam różne pierdoły
p.s.
młodzi ( ci co są pierwszy raz ) dają się przejechać każdemu swoim autem![]()
witam jestem nowy na forum. mieszkam w pszczynie wiec jesli moge to wpadne sie przywitac(i jak znajde kauflandP) bedzie to moj pierwszy spot
dlugo nieposiedze bo na 18 do roboty ale postaram sie pojawic
pozdawiam
super zapraszomy![]()
Witam tu macie normalna mape jak trafic do Tychow na spota pod kauflanda pozdro,Poza tym tez się pisze na tego Spota
![]()
Ostatnio edytowane przez RALFTYCHY ; 24-10-2009 o 15:12
"Mołodzi" daję sie przejechać, a "starzyki" dają młodym spalić gumę w swoich Bellach![]()
Zapraszamy wszystkich, jak bd pogoda to pocykamy fotki etc., pogadamy, pojeździmy swoimi Bellami. Może przemieścimy się gdzieś na miasto, żeby nas widzieli ładnie.
Kaufland jest w Tychach przy ul. Ks. Tischnera, lub łatwiej trafić kierując się na ulicę Piłsudskiego, jak pokminię za zumi to dam linka z parkingiem
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...&Submit=Szukaj
Kaufland jest na tym rogu Tischnera z Piłsudskiego, a hale sportowe i parking są obok, na pewno zauważycie bo parkingi sporePatrząc na tą mapkę z zumi to na lewo od skrzyżowania Tischnera z Piłsudskiego! W takim razie do zobaczenia jutro, godzina 16:00 pod halami sportowymi
![]()
Ostatnio edytowane przez GrzesiuŻar ; 24-10-2009 o 15:22
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
a jechalby ktos z krakowa ? :>
Today we are living our future memories..