No siema
melduję posłusznie, że teraz jak tylko zlukam kogoś w Alfie machnę na przywitanie) autko mam od kilku dni więc na zlot na razie nie będę się wybierać, ale już czuję się zrzeszona
pozdr
No siema
melduję posłusznie, że teraz jak tylko zlukam kogoś w Alfie machnę na przywitanie) autko mam od kilku dni więc na zlot na razie nie będę się wybierać, ale już czuję się zrzeszona
pozdr
ja to w tym roku na pewno nie ruszę :| niestety inne wydatki :| ale duże prawdopodobieństwo ze w następnym roku będę tam na 100 %![]()
w koncu sie zalogowałem i chetnie wezme udzialik w spocie NAJLEPSZEJ mareczki podawajcie propozycje moze cos w okolicy 1 czerwca pozdrawiam
Pytam bo samemu to lipa jechać a w takim korowodziewypas
![]()
Widzę że rzadko kto tutaj bywa już.Napiszę że może ten spocik trzeba zrobić?już końcówka maja,miało być w połowie?lipa
popieram kolegę "alienek" ma 100%. Trzeba się zgrać i zrobić ten mały zlocik w płocku. Proponuje aby ten kto ma ochotę przyjechać pisał do mnie na PW a ja będę robił i na bieżąco aktualizował listę uczestników. Zapisy będą trwały około tygodnia. Jeśli będziemy mieli już listę chętny na zjazd zajmiemy się terminem. O miejsce się już nie martwimy bo jest już wybrane.
Więc zachęcam na zapisywanie się i na przyjazd.
czekam na wiadomości
Pozdrawiam
---------- Post dodany o godzinie 12:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:29 ----------
Lista uczestników:
1. azbxcc88 "jestem pierwszy"
ja oczywiście tez piszę się na zlot![]()
Lista uczestników:
1. azbxcc88
2. sebaaaaaaaa
3. rdk_
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....
koledzy kiepska to idzie:/
Lista uczestników:
1. azbxcc88
2. sebaaaaaaaa
3. rdk_
4.świeczka-płock