na 99% jadę do Poznania, tylko jeszcze nie wiem czy z domu pojadę czy od Taty z Gorzowa, ale jak coś bobryt to nie cykaj, znam Poznań, a droga jest faktycznie jak w mordę strzelił, jeszcze się zgadamy na gg.
Pozdrawiam
Andrzej
na 99% jadę do Poznania, tylko jeszcze nie wiem czy z domu pojadę czy od Taty z Gorzowa, ale jak coś bobryt to nie cykaj, znam Poznań, a droga jest faktycznie jak w mordę strzelił, jeszcze się zgadamy na gg.
Pozdrawiam
Andrzej
Padła dobra propozycja Wery i Adama by spotkać się tak by chętni mogli potem łatwo pojechać na tor pooglądać jeżdżących (przejazd kolumną spod Lecha o tej porze byłby niemożliwy), a jednocześnie jakby padało byśmy mogli spotkać się przy kawie pod dachem. Padło ostatecznie na Motel Orange w Przeźmierowie tuż przy A2. Dokładnie tam, gdzie była baza zlotu w lipcu. Łatwo stamtąd dojechać potem na tor (2,3 km jedną ulicą).Napisał wera
Dojazd jest stosunkowo prosty - z Poznania trzeba na A2 nawrócić na wiadukcie w Swadzimiu tuż za Auchan i wrócić do Przeźmierowa zjeżdżając na stację Shell. Na tyłach stacji jest kameralny, nowoczesny motel z przeszkloną restauracją. Z Gorzowa po lewej zobaczysz Auchan i zwolnijpo 500 m po prawej będzie Shell.
super, popieram, super, łap piwko.
Znając nasze szczęście do spotów, pogoda będzie pod psem ;]
Dlatego tymbardziej nie uśmiecha mi się stanie pod Lechem
Orange IMO bardzo fajne miejsce.
to co ?? Motel Orange w Przeźmierowie - tu się spotykamy czy jeszcze zobaczymy ??
Pozdrawiam
Andrzej
dziś albo jutro będę jechać przez Poznań to zerknę na ten Motel.
Czy motel,czy Lech w sumie to wszytko mi jedno! Motel Orange jest na fotkach cuoresportivo.pl , dla mnie o.k. :wink:
Czyli rozumiem,ze umawiamy sie pod motelem?
Pozdr. Tiga
Tak jest
Motel Orange, 28.10.2007, godz. 10.30 - 11.00
DD
Dla ludzi spoza Pyrlandii:
http://www.hotelorange.pl/dojazd.htm
![]()
Myślisz, że wielu takich będzie?Napisał wera
![]()
Kto szykuje u Kotowicza granatową 33 16V na niedzielę? Ma podkładkę Alfacholicy.net. Mówił, że szykuje ją na jazdę na torze. Nie wiedziałem, że ktoś stąd jedzie.
Pewnie by była już na kołach, gdyby nie pewna Błękitna Alfa 156 :wink:, przy której P. Bernard się męczyłNapisał WlodekzPoznania
![]()
I nie granatowa tylko czarna, ale w tym świetle można się pomylić![]()
Tym razem jeszcze po Torze nie będę śmigał, ale od wiosny to już bankowo.
Mam nadzieję, że P. Bernard się wyrobi i przyjadę na SPOT Bellą.
no, nawet słoneczko ma świecić i 12stoby frekwencja dopisała
![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70