Malopolski klub - rejestruje sie kto chce i niewazne skad jest (chodzi o to ze mozesz sie zarejestrowac nawet jesli mieszkasz w Swinoujsciu , lecz co Ci to da skoro w wiekszosci tematow i tak nie bedzie sensu bys zabieral glos gdyz beda one realizowane pomiedzy ludzmi ktorzy widuja/spotykaja sie na spotach, znaja sie lub poprostu mieszkaja niedaleko czyt. MALOPOLSKA)
a. znamy okolice wiec spotykamy sie nie TYLKO W KRAKOWIE (kazdy zna napewno jakies w miare konkretne i ciekawe msce wiec nie wazne czy bedzie nas na forum 5 czy 100 bo akurat te kilka osob tam pojedzie)
b. niektorym moze ciezko jest sie zaadaptowac (np. na cyklicznych spotkaniach znacie sie dosc dobrze, a czasami tylko pojawia sie ktos nowy. Mi osobiscie np. nie chce sie stac jak ciolek i patrzec jak wy tam rozmawiacie ze soba az w koncu jeden zauwazy i powie chodzcie do tego nowego ??? )
c. nikt nikomu laski nie robi, kto nie chce niech sie nie rejestruje, mozna sie udzielac tutaj na forum w kazdej sprawie nawet jakiegos spotkania itp. ale mi osobiscie wystarczy jak bede znal te kilka/kilkanascie osob ktore sa zawsze pod tele i czasami jak przyjdzie mnie ochota w piatek wieczor zrobic jakis grill to dzwonie i kto moze przyjezdza
d. po co robic stronke/forum dla "południowców" skoro tutaj jest taki dzial ???
wtedy bedzie to wlasnie niepotrzebne powielenie alfaholikow badz innego portalu