Ja ostatnio kupowałem LUCASA klocki i tarcze i były w pudełkach TRW ale na naklejce na pudełku było napisane LUCAS tak więc TRW chyba przepakowuje do swoich pudełek i sprzedaje.
Ja ostatnio kupowałem LUCASA klocki i tarcze i były w pudełkach TRW ale na naklejce na pudełku było napisane LUCAS tak więc TRW chyba przepakowuje do swoich pudełek i sprzedaje.
a zestaw firmy delphi tarcz i klocki , wie ktoś jak to sie sprawuje?? bo moge po okazyjnej cenie nabyć przód jak i tył . jakby koś wiedział to mógłby napisac
Ja mam TEXTARY na BREMBO i zadowolony jak nigdy...![]()
Ja od kilku miesięcy mam klocki EBC seria Black, jestem bardzo zadowolony, wolno się ścierają a zrobiłem już 40tyś nadal jest ponad połowa i są nie drogie zapłaciłem za przód 129zł a tył 87zł za komplet, nie pylą. Polecam sklep EBC: sklep EBC
czy klocki z boscha sa miekkie? jakie macie o nich opinie?
nie potrzebuje mega klockow, wystarczy mi rozsadny wybor w dobrym stosunku cena/jakosc, nie mam rajdowego stylu jazdy, z hamowaniami ze 150km/h do 0km/h.
Polecam Ferodo. Mam i jestem zadowolony
też mam klocki Ferodo i tarcze Brembo i są do dupy
Ja zakupiłem komplet na przód i tył TRW i jak narazie jestem zadowolony;D Więc mogę polecic![]()
Co sądzicie o boschu? lepiej wybrac Bosch czy TRW ? Bo nie kryję, że róznica w cenie jest znaczna.
Bo samochód to nie wszystko
miękkie TRW p+t i nawiercane Mikody ,hamuje super nawet przy awaryjnym.......... do Mikody tylko miękkie klocki
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r