wciepcie jakos mapka czy cuś![]()
wciepcie jakos mapka czy cuś![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Jedna i jedyna z moich ma właśnie obręcze Zender'aramki klubowe tylko z przodu
Hmmm.... czasem widuje w pobliżu 159 SW ciemną, dziś stoi właśnie jak przejeżdzałem o 14.00, to Twoja? :> w sumie bardzo często tam stoi.
http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false
Ten parking to nasze miejsce spotkać w M-ce jak coś
Zawsze można iść na basen który jest zaraz obok, pograć w siatke plażową itp![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Nie boisz się tak na krawężnik tam wjeżdzać?hehe
To następnym razem będe wiedział kogo to Alfanajlepiej jakbyś miał klubowe ramki
a często zwracam uwagę na Twoją Alfe bo Moja ciągle się pyta jak przejeżdzam obok czy to taką chce kupić w przyszłości, a Ja musze tłumaczyć, że taką tylko nie Combi
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
to kiedy jakis spocik
Fakt, krawężniki to spore wyzwanie ale jak wiesz w okolicy nie bardzo jest gdzie parkować bezpiecznie. Albo emeryty do banku blokują wszystko (przy okazji parkując tak że zajmują dwa miejsca) albo wszelakiej maści samochody służbowe, o które nikt nie dba i łatwo zaliczyć 'obcierkę' albo 'gwoździa' od goownażeri okolicznej. W sumie mam opony XL ze wzmocnioną ścianką boczną, które póki co wytrzymują
Co do ramek- a jakże sąTyle że IKARowe.
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
czyli 10.07 spot na słupnejhehe Izane szykuj się
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
yhyyyy a Wojka Polskiego nie leci koło koscioła do sosnowca przypadkiem tam kiedys był nocnyhehe
to kiedy ten spocik w niedziele ( a do basenu wody nalali? bo na zumi jest pusty)
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()