eee to grosze dałes! Juz pozakładałes? A tylna zaslepke wklej jakos mocniej?...I tak mało co sie ja zciąga![]()
eee to grosze dałes! Juz pozakładałes? A tylna zaslepke wklej jakos mocniej?...I tak mało co sie ja zciąga![]()
ja za 2 zł wygralem jakąs broszure Alfy! 20 stron w jezyku polskim! heheh ciekawe co to bedzie
!
Hehe, potraktowałem ją silikonem, mam nadzieję, że nie "zgubię" jej zbyt szybkoNapisał dddarekj
![]()
spryskiwacze firma która montuje xenony jest w stanie ząłożyć za 300 zł. W wawie na radzymińskiej. Pozdrawiam
Bo chyba zarabiaja na montazu i sprzedazy ksenonówAle to i tak nie duzo, do Wawy mam daleko
No i jest satysfakja jak sam coś fajnego załozysz
![]()
Tak to jakos działa <szczena>
Niestety filmiku nie udało mi sie tu załączyc...
Mocowanie dziełek spryskiwaczy tez niezbytmi sie podoba....W orginale są specjalne zaczepy w zderzaku ? Moze ktoś wie jak to wyglada....?
Witam
Miałem to samo,do 156 chciałem założyć spryskiwacze na reflektory.Po 3 tygodniach dzwonienia,obserwacji na allegro dałem sobie spokój.Idobrze.Za spryskiwacze sobie krzycza po 100pln za sztukę.Jeszcze wycinanie dziur równo w moim zderzaku i kiepsko to zacząłem widzieć.Po prostu kupiłem zbiornik z przewodem aż do trójnika z allegro od takiej wersji za 45pln(2 silniczki).Kupiłem kompletny zderzak z anglika za 400pln założyłem,podłączyłem i mam.BDW Nie wpinałem się jak w oryginale pod wycieraczki tylko wyprowadziłem przycisk przy przycisku od temp/km dałem przekaźnik i już.
No u mnie spryskiwacze leżą w garażu już zakupione, tylko nie mam czasu się tym zająć. Ja jednak będę wycinał dziury w zderzaku, wyciąłem na parktronic, to i na spryskiwacze wytnę![]()
Załozyłem te spryski działają dosc fajnie ...ale wody tak jak ktos napisał wczesniej biora masakrycznie duzo! Tak ze narazie odłaczyłem zasilanie! A parktronik tez załozyłem ! Fajna sprawa naprawde nie tylko bajer!