dajcie znac co mam wziąć ze sobą?![]()
dajcie znac co mam wziąć ze sobą?![]()
grile beda, wegiel mile widziany, wez co lubisz smarzyc lub przejedz cos wiekszego to tez sprubujemy...
no i dobry humor
pozdrawiam.
Jak już może ktoś gdzieś doczytał mam półpaścawięc przy tej pogodzie raczej nie ma szans abym był bo pan półpasiec nie lubi zimnej pogody i wtedy się bardziej rozwija a nie chce go mieć dłużej niż powinnien być bo jest udręczywy i nawet mi Bellą nie pozwala dalej jeździć bo boli jak cholera...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ja jutro kończę o 16, wiec powinienem się wyrobić przed 17![]()
Jezeli nic mi nie wyskoczy ,to się pojawie (chyba można ?a i może śfagra z 147 zwerbuje) pozdrawiam.
to cekomy dziś na wos![]()
o 15 na kopcu![]()
do zobaczenia !!
no to życzę wszystkim miłego spotkania ,pysznej kiełbaski ,pogoda dopisuje ,więc i humor będzie też ,my z Adam$ikiem się bawimy ale gdzie indziejdo następnego
![]()
Chętnie wybiorę się na pierwszego spot'a jeśli czas pozwoli, bo wybieram się na oględziny mieszkanka w tym samym czasie - początkujący alfaholik.
Dzięki za wspólnego grilla, nast razem ubiorę się cieplej i zostanę dłużej![]()
witam
dziekujemy za przybycie wszystkim alfaholikom, choc było zimno mam nadzieje ze atmosfera była goraca.
pozdrawiam.