Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 65

Temat: [Temat organizacyjny] Sylwester 2007/2008 BORKI

Kate
    Gość

Domyślnie

Znalazłam osrodek wypoczynkowy w Spale.... no ale koszt tez jest dość duży.

560zl/os od 28.12.2007 - 1.01.2008 w tym noclegi i bal sylwestrowy (tyle Pani udzieliła mi informacji przez telefon, więcej nie była chętna- ogólnie była zdziwiona że dzwonię ).

tu link do www środka http://www.zacisze.maxmedia.pl/

Patrząc na cenę w Borkach to koszt pobytu od 28.12 - 02.01 + zabawa sylwestrowa wychodzi 350zł/os (jeśli dobrze liczę ) więc różnica w kwocie ogromna :!:

Wysłałam zapytanie również tutaj Osrodek wypoczynkowy "Przystań"

Próbuje skontaktować się z tym ośrodkiem Słoneczna Polana 2 Wysłałam maila z prośbą o kosztorys. Oczywiście zaznaczyłam że miejsca noclegowe w budynku a nie w domkach.

Jednak jak się rozglądam to niestety ceny za bal sylwestrowy zaczynaja sie od 250zl od osoby. Nie czarujmy się, jeśli chcemy zarezerwować sobie "kawałek ośrodka" to za to trzeba zapłacić. Poza tym nie od dziś wiemy że właściciele ośrodków chcą zarobić w taki dzień jak Sylwester.
    ;//

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Zgadza sie, Sylwek zawsze troche szarpie po kieszeni, w knajpach trzeba liczyć minimum 200zł od osoby.
    My niestety w tym roku nie mozemy sobie pozowlić na wieksze wydatki i prawdopodobnie zostaniemy w Krakowie, mieszkanie nas strasznie drenuje finansowo wiec cos trzeba odpuscić.

Korczu
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Grzegorz83
    Chcesz znać ceny u mnie w okolicy? Za 150zł za parę możesz przebierać w ofertach, za 200zł jesteś panem.
    ha ha Grzegorz chyba cie poniosło :shock: co ty za cennik tu przedstawiasz?! tak sie zklada ze ja jestem wlasnie na etapie sylwestra i obskoczyłem wszystkie godne restauracje w sosnowcu ,Bedzinie i Dąbrowie Górniczej i wszyscy kszyczą 450 zł od pary !!! no chyba ze w szkole znajdziesz za 150 zł od pary ale tylko z orkiestrą bez jedzenia.

Różana Dolina - Będzin 450 zł
    DorJan - Sosnowiec 450 zł

itd...

OSP psary,błedow,chruszczobrod,łosnien 200 zł od pary (brak miejsc)

szkoła (tylko orkiestra bez wyzywienia) 100 zł (ale to jest totalna głupota)

pozdrawiam i zycze szczesliwego nowego Yorku DD DD DD

Administrator Quadrifoglio Verde Avatar Piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.

Domyślnie

no ta spala wyglada ekstra.czy nocleg z 1 na 2 jest w tej cenie?

Kate
    Gość

Domyślnie

piotriix, niestety nie... takie info dostałam przez telefon dlatego podałam jako alternatywe, jednak droższą od Sylwestra w Borkach

podkreślam że cena 560zł jest za 1 osobę :!: :!: :!:

Administrator Quadrifoglio Verde Avatar Piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.

Domyślnie

wiem

Kate
    Gość

Domyślnie

znalazłam jeszcze coś takiego -> http://www.grotniki.hg.pl/

Ośrodek może nie wygląda za pięknie na zdjęciach, ale patrząc na cennik to najtańszy jaki znalazłam.

wera
    Gość

Domyślnie

Kate, Grotniki są "gorsze" od Borek, wiem, bo tam byłam i nie polecam

Jak chcecie to kłóćcie się dalej, ja w każdym razie muszę teraz wytlumaczyć pani w Borkach że rezygnujemy z rezerwacji :?

Cytat Napisał Grzegorz83
    Gdyby wcześniej ktoś się odezwał, byłoby inaczej. Tylko, że każdy potencjalny "odzywający się" miał świadomość, że albo Wera się obrazi (a tego byśmy nie chcieli) albo ktoś stanie w jej obronie i wywiąże się dyskusja typu "nic nie zrobiłeś a krytykujesz", czego jesteśmy świadkami..
    Weź się chłopie zastanów co piszesz, co? Sama prosiłam o uwagi i prowokowałam dyskusję, a potem miałabym się o to obrażać? Takie tłumaczenie jest żałosne.

W jednym masz rację. Gdyby chociaż jedna osoba się odezwała, nie musiała bym teraz świecić oczami.

kmito
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Majkel
    a wiadomo jakie byłyby wtedy ceny pokoji?
    Nie do końca wiadomo, czy hotel zdąży ruszyć do 30 grudnia.

Kate
    Gość

Domyślnie

Oczywiscie ze Grotniki sa gorsze bez dwoch zdan.Z pozostalych pensjonatow odpowiedzi nie otrzymalam,wiec nie ma tematu jak na razie.Moje dzialania sluzyly temu by pokazac ze za "5zl" Sylwestra nie da sie zorganizowac.Jesli ma sie wymagania to trzeba za nie zaplacic.Wg mnie 350zl/os na 5dni w tym z Sylwestrem to nie jest wygorowana kwota.Zawsze mozna przyjechac 30.12,wyjechac 01.01 i wtedy zaplacic 230zl/os.Czysta matematyka...