Wymienia się same gumki jak chcesz.
Wymienia się same gumki jak chcesz.
tez mam motgumy i polecam - moje z każdym miesiącem zbieraja coraz lepiej![]()
W Vw sprzedają gumy z zatyczkami
u mnie padł wybór na Bosch Aerotwin, względem poprzednich, zbierają rewelacyjnie, jedyny minus jak dla mnie to ich wygląd, trochę "grubawe" sązobaczymy jak się bedą sprawowac
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Ja też niedawno zamontowałem wycieraczki MOTGUM...są dopasowane i nie hałasują zbytnio. Zobaczę jak się będą spisywać po paru miesiącach. Cena też jest dosyć przystępna, bo poniżej 70 PLN za komplet w sklepie z częściami motoryzacyjnymi.
Również polecam motgumy
Today we are living our future memories..
U mnie właśnie kpl. wycieraczek od firmy Motgum dokonuje powili żywota (jedna zaczyna skrzypieć/skakać podczas pracy).
Patrząc przez pryzmat, iż wytrzymały dwie zimy (ale bez kosmicznych przebiegów dziennych) to ze spokojnym sumieniem mogę po raz kolejny polecić tego producenta. Cena/jakość stoi na b. akceptowalnym poziomie.
Ja równiez polecam Bosha mam je od jakiegos czasu i nie ma problemu ze skrzypieniem i zbieraniem. przeżyły zimę zobaczymy co dalej.
Ja w czerwcu 2011 r. posłuchałem R.Y.D.Z.A, kupiłem wycieraczki MOTGUMa. Po tym okresie użytkowania szczerze polecam.
Szanowni koledzy, a jak tam tylna wycieraczka? Wymieniał już ktoś? Kompletną, czy tylko gumę. Bo ja samą gumę wymieniłem, ale efekt taki sobie. Pewnie dlatego, że wsadziłem ze starej wycieraczki mojego, byłego pączka.