Napisał qdlacz007
zgadza się ... remont silnika w alfie rozpoczyna sie od szukania takiego mechaniora![]()
mega sie ciesze ze mam takiego![]()
Napisał qdlacz007
zgadza się ... remont silnika w alfie rozpoczyna sie od szukania takiego mechaniora![]()
mega sie ciesze ze mam takiego![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Ja u siebie też postawiłem na remont a nie na wymiane ale tylko dlatego że robiłęm to sam.Jak miałbym oddac do fachowca to pewnie wolał bym kupic drugi silnik i w dodatku u fachowca zawsze dochodzą "nieprzewidziane koszty".Także remont silnika u fachowca będzie kosztował tyle co dwa inne silniki i też niemasz gwarancji że zrobi ci dobrze, a do tego będą robić to przez miesiąc a potem nieprzewidziane komplikacje i kolejny miesiąc.Także bez dobrego znajomego bądż fachowca stawiał bym na znalezienie dobrego silnika.A jesli silnik jest w dobrym stanie i przy zakupei zadbasz o neigo(oleje,filtry,rozzad,itd)to dlaczego ma zaraz padać.Równie dobrze moze tak być po remoncie.Koleszka robił generalkę w swoim boxerze zapłącił niemało kasy po 4000 swiezo zrobione panewki znowu się odzywają.Gdzie szukac przyczyny??Loteria jest po jednej i po drugiej stronieTrzeba wybrać mniejsze zło.
Jak postępy? Co postanowiłeś? :?:
Narazie oddałem auto znajomemu (ma zerknąć jeszcze swoim okiem) Jeśli on nie pomoże to spróbuje skorzystać z twojej pomocy (luciano)![]()