1.
2.
3.
4.
Bank później nie narzeka, ze nie było w czym wybierać :] Po za tym znając powód autor może na następny miesiąc lub nawet ten sam poprawić, a nie czeka na publikacje konkursu, a później wielkie "WTF?"
Pływak ułatwmy pracę saroo i podaj kilka przykładowych powodów odrzucenia pracyBo ciężko od niego wymagać, żeby miał odpisywać na 20 maili w ciągu miesiąca w 5 zdaniach co się w zdjęciu nie podoba...
saroo: jak dostajesz zdjęcie to od razu wiesz, że będzie w konkursie?Nie wydaje mi się...
Jakby swoich kredytobiorców mógł policzyć na palcach dwóch rąk to by narzekał i to bardzo.
Skoro zdjęcie danego autora nie znalazło się w głosowaniu to chyba jest to wystarczający sygnał zeby się poprawić następnym razem bo coś jest nie tak.
Przypominam że zgodnie z regulaminem (ciekawe czy go przeczytałeś) jedna osoba moze przysłać maksymalnie dwa zdjęcia na miesiąc.
Są zdjęcie gdzie od razu wiadomo czy foto się nada na kalendarz czy nie: kiepska jakość, źle skadrowane, za ciemne, za jasne, przekontrastowane, przekombinowane w PS itp. itd Nie musi to byś elaborat wystarczy, krótka informacja, że zdjęcie się nie nadaje bo i tu podać jednozdaniowe uzasadnienie... wiem, że było by mu znacznie łatwiej gdyby miał pomoc ale skoro nie ma chętnych to musi sobie radzić sam
Przeczytałem i doskonale o tym wiem. Wysyłam jedno zdjecie na poczatku terminu i dostaje info, ze coś z nim nie tak wiec mam jeszcze jedną szanse w tym miesiącu podesłać coś ciekawego... ale faktycznie niech się domyślają co jest nie tak przecież sami profesjonaliści wysyłają zdjęcia...
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 08-12-2010 o 00:27
Jasnę, mam magiczną, kryształową kulę
Poważnie mówiąc ostatecznie zdjęcia dobierane są tuż przed publikacją ankiety bo przecież do ostatnich chwili ktoś może coś przysłać. Gdybym teraz miał każdemu z osobna odpisywac co, jak i dlaczego to ta ankieta ukazywałaby się chyba z kilkudniowym opóźnieniem.
---------- Post dodany o godzinie 00:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:34 ----------
No przykro mi, ale tak od razu to nic nie wiadomo. Co do kadrowania, jasności itp. to przypominam że autor pracy może poprosić o pomoc w "polepszeniu" zdjęcia.
To może ustal sobie z 7 powodów odrzuceń, wklejaj tym, które się na pewno nie zakwalifikują, a na te które będziesz "trzymał" do konkursu odpisz, że na dzień dzisiejszy praca jest przyjęta, jeśli nikt nie nadeśle kilku lepszy to praca się zakwalifikuje
Próbuję się wczuć w role obu stron![]()
No jeśli przychodzą od razu wszystkie zdjęcia poprawne zgodne z regulaminem nadające się do druku to nie mam więcej pytań ani propozycji... z mojej strony EOTNo przykro mi, ale tak od razu to nic nie wiadomo
Już widze te posty z pretensjami że "co to ma być! Przecież napisaliście że zdjęcie jest przyjęte a w ankiecie go nie ma! Żądam powtórzenia głosowania, dymisji jury i zadośćuczynienia za poniesione szkody moralne!" ;p
Uwierz że jeśli jakieś zdjęcie jest fajne, ma potencjał a jednocześnie jest coś nie tak to informuję o tym autora. Poza tym zawsze można do mnie napisać PW z zapytaniem o zdjęcie jakie się wysłało.
a ja bym robił głosowania bez możliwości komentarzy, bo zamiast się bawić, wszyscy się kłócą...
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70