Zobacz wyniki ankiety: Głosuję na zdjęcie numer:

Głosujących
104. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1.

66 63.46%
  • 2.

16 15.38%
  • 3.

6 5.77%
  • 4.

16 15.38%
Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 67

Temat: Zdjęcie miesiąca - listopad (nowa edycja)

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Kabar Zobacz post
    Już zamykam:

To drugie fajne Troche co prawda jak dla mnie za bardzo leci w prawo, ale miejscówka fajna.

Cytat Napisał Pływak Zobacz post
    Dokładnie każdy powinien mieć szklaną kule, która nam powie co było powodem odrzucenia zdjęcia przecież to takie oczywiste... a wystarczyła by jedna odpowiedz, że zdjęcie za małe, ze za ciemne, ze to czy tamto może auto zdążył by dostać jeszcze jedno i wybór nie był by tak ubogi...

Kabar zamknął byś drzwi i mój głos by poleciał na Twoja fotę, a tak są otwarte bóg wie po co...
    Ciekawe dlaczego w każdym innym konkursie nie są podawane powody odrzucenia prac. Albo ciekawe dlaczego bank nie podaje powodu dlaczego odrzuca wniosek kredytowy.
    Ostatnio edytowane przez saroo ; 08-12-2010 o 00:09

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

Bank później nie narzeka, ze nie było w czym wybierać :] Po za tym znając powód autor może na następny miesiąc lub nawet ten sam poprawić, a nie czeka na publikacje konkursu, a później wielkie "WTF?"

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Pływak ułatwmy pracę saroo i podaj kilka przykładowych powodów odrzucenia pracy Bo ciężko od niego wymagać, żeby miał odpisywać na 20 maili w ciągu miesiąca w 5 zdaniach co się w zdjęciu nie podoba...

saroo: jak dostajesz zdjęcie to od razu wiesz, że będzie w konkursie? Nie wydaje mi się...

Mieszka w
    Nidzica
    Auto

Domyślnie

Bank później nie narzeka, ze nie było w czym wybierać :] Po za tym znając powód autor może na następny miesiąc lub nawet ten sam poprawić, a nie czeka na publikacje konkursu, a później wielkie "WTF?"
    Jakby swoich kredytobiorców mógł policzyć na palcach dwóch rąk to by narzekał i to bardzo.
    Skoro zdjęcie danego autora nie znalazło się w głosowaniu to chyba jest to wystarczający sygnał zeby się poprawić następnym razem bo coś jest nie tak.
    Przypominam że zgodnie z regulaminem (ciekawe czy go przeczytałeś) jedna osoba moze przysłać maksymalnie dwa zdjęcia na miesiąc.

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

Są zdjęcie gdzie od razu wiadomo czy foto się nada na kalendarz czy nie: kiepska jakość, źle skadrowane, za ciemne, za jasne, przekontrastowane, przekombinowane w PS itp. itd Nie musi to byś elaborat wystarczy, krótka informacja, że zdjęcie się nie nadaje bo i tu podać jednozdaniowe uzasadnienie... wiem, że było by mu znacznie łatwiej gdyby miał pomoc ale skoro nie ma chętnych to musi sobie radzić sam

Przeczytałem i doskonale o tym wiem. Wysyłam jedno zdjecie na poczatku terminu i dostaje info, ze coś z nim nie tak wiec mam jeszcze jedną szanse w tym miesiącu podesłać coś ciekawego... ale faktycznie niech się domyślają co jest nie tak przecież sami profesjonaliści wysyłają zdjęcia...
    Ostatnio edytowane przez Pływak ; 08-12-2010 o 00:27

Mieszka w
    Nidzica
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    saroo: jak dostajesz zdjęcie to od razu wiesz, że będzie w konkursie? Nie wydaje mi się...
    Jasnę, mam magiczną, kryształową kulę
    Poważnie mówiąc ostatecznie zdjęcia dobierane są tuż przed publikacją ankiety bo przecież do ostatnich chwili ktoś może coś przysłać. Gdybym teraz miał każdemu z osobna odpisywac co, jak i dlaczego to ta ankieta ukazywałaby się chyba z kilkudniowym opóźnieniem.

---------- Post dodany o godzinie 00:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:34 ----------

Są zdjęcie gdzie od razu wiadomo czy foto się nada na kalendarz czy nie: kiepska jakość, źle skadrowane, za ciemne, za jasne, przekontrastowane, przekombinowane w PS itp. itd Nie musi to byś elaborat wystarczy, krótka informacja, że zdjęcie się nie nadaje bo i tu podać jednozdaniowe uzasadnienie... wiem, że było by mu znacznie łatwiej gdyby miał pomoc ale skoro nie ma chętnych to musi sobie radzić sam

Przeczytałem i doskonale o tym wiem. Wysyłam jedno zdjecie na poczatku terminu i dostaje info, ze coś z nim nie tak wiec mam jeszcze jedną szanse w tym miesiącu podesłać coś ciekawego... ale faktycznie niech się domyślają co jest nie tak przecież sami profesjonaliści wysyłają zdjęcia...

No przykro mi, ale tak od razu to nic nie wiadomo. Co do kadrowania, jasności itp. to przypominam że autor pracy może poprosić o pomoc w "polepszeniu" zdjęcia.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

To może ustal sobie z 7 powodów odrzuceń, wklejaj tym, które się na pewno nie zakwalifikują, a na te które będziesz "trzymał" do konkursu odpisz, że na dzień dzisiejszy praca jest przyjęta, jeśli nikt nie nadeśle kilku lepszy to praca się zakwalifikuje

Próbuję się wczuć w role obu stron

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

No przykro mi, ale tak od razu to nic nie wiadomo
    No jeśli przychodzą od razu wszystkie zdjęcia poprawne zgodne z regulaminem nadające się do druku to nie mam więcej pytań ani propozycji... z mojej strony EOT

Mieszka w
    Nidzica
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    To może ustal sobie z 7 powodów odrzuceń, wklejaj tym, które się na pewno nie zakwalifikują, a na te które będziesz "trzymał" do konkursu odpisz, że na dzień dzisiejszy praca jest przyjęta, jeśli nikt nie nadeśle kilku lepszy to praca się zakwalifikuje

Próbuję się wczuć w role obu stron
    Już widze te posty z pretensjami że "co to ma być! Przecież napisaliście że zdjęcie jest przyjęte a w ankiecie go nie ma! Żądam powtórzenia głosowania, dymisji jury i zadośćuczynienia za poniesione szkody moralne!" ;p

No jeśli przychodzą od razu wszystkie zdjęcia poprawne zgodne z regulaminem nadające się do druku to nie mam więcej pytań ani propozycji... z mojej strony EOT
    Uwierz że jeśli jakieś zdjęcie jest fajne, ma potencjał a jednocześnie jest coś nie tak to informuję o tym autora. Poza tym zawsze można do mnie napisać PW z zapytaniem o zdjęcie jakie się wysłało.
    Ostatnio edytowane przez saroo ; 08-12-2010 o 01:00

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

a ja bym robił głosowania bez możliwości komentarzy, bo zamiast się bawić, wszyscy się kłócą...
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70