Wrocław mógłby być ale zaliczki pod koniec stycznia? ja nie wiem co będę w sierpniu robił.
200
220
250
300
350
400
Wrocław mógłby być ale zaliczki pod koniec stycznia? ja nie wiem co będę w sierpniu robił.
Jeszcze zależy jakiej wysokości będzie ta zaliczka.
Zaliczki zawsze chcą przy rezerwacji noclegów, toru itp.
Chłopaki dla mnie to normalna sprawa.. I skoro wiemy o tym zlocie na 7msc przed może warto zarezerwować na niego czas![]()
Nikt nam rezerwacji nie zrobi bez zaliczki.
A zaliczka to też gwarancja ,ze osoba zgłaszająca swój udział traktuje sprawę poważnie.
A przy takim budżecie/ na sto osób/, to 6 tysięcy nikt w ciemno nie założy z własnej kieszeni.
Ps.Zobaczcie na tor w Kamieniu Śląskim.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Słusznie. Nie mam nic przeciwko. Nie jestem pewien czy pojadę sam czy z żoną, bo pewnie od tego też zależy wysokość zaliczki.
Pozdrawiam
witam
ja jestem za Wrockiem, byłem i widziałem ze kazdemu sie podobala rywalizacja na torze,
tor naprawde był wymagajacy, nawet Maykee który tam jezdzi czesto nie dał rady i nie wygrał(bez urazy)
jesli komus zal auta to nie musi deptac w deche,
noclegi takie sobie, ale pamietajcie ze to było naprawde bardzo tanio, poza tym przeciez nikt tam nie siedział w pokoju, a po imprezie było wszystko jedno...
wyzywienie dobre i na pewno nikt nie był głodny
tak wiec mysle ze drugi raz w Wrocku to b,dobry pomysł, w przyszłym roku mozna gdzie indziej
ewentualnie jesli ktos jest bardziej zamozny przydala by sie opcja mejscówki w innym standardzie
pozdrawiam i zycze organizatorom zdrowia i silnych nerwów
dzieki ze jeszcze komus sie chce
Ostatnio edytowane przez george11 ; 07-01-2011 o 00:35
dwa lata temu nie byłem, w tamtym roku nie byłem, to teraz musze być![]()
a na piłeczke jak najbardziej sie pisze![]()