nikt nie szuka dziury w całym tylko czasem przeczytaj co piszesz do innych..
nikt nie szuka dziury w całym tylko czasem przeczytaj co piszesz do innych..
Te Czechy maja naprawde fajne tory (ze zdjec). Jesli chodzi o mnie to jestem przykladem ze na zeszloroczny zlot jechalem tylko na tor i bylo super
miedzy przejazdami moznabylo pogadac z milymi ludzmi (zarazonymi tym samym wirusem)
z tego co wiem to chyba najwiecej ludzi na zlocie bylo wlasnie w dniu kiedy byl tor, byli nawet Ci co nie jezdzili. Ze mna jechal koles (oczywiscie swoja alfa) ktory nie bral udzialu w przejazdach ale tylko zeby poogladac i tez sobie chwalil![]()
czechy fajne. można by zrobić kiedys wypad pod banderą Alfaholików do Czech na 1-2 dni
Nero - najważniejsza jest zabawa, a nie odległość. jakby polska była czechami czy niemcami to byśmy robili co roku gdzie indziej zloty. póki co robimy gdzie się da, bo wyboru wielkiego nie ma, a jak ktoś napisał, pogadać i kiełbase zjeść to można jechać na jakiś regionalny spot.
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Nero z twoich wypowiedzi mozna wywnioskować ze to własnie ty szukasz tej dziury, bo tylko Ty masz problemnie chcesz, nie masz kasy, czasu, nie chce ci sie - nie jedz. Proste.
Podobnie było na zlocie IK@RA na którym miałem przyjemność być 2 lata temu . Na jazdy na torze Poznań przyjechało dużo więcej chętnych niż na całą imprezę . Dodatkowa możliwość posadzenia na prawym fotelu p.Zbyszka Szwagierczaka lub 2 innych instruktorów automobilklubu Wielkopolskiego słuchanie ich porad i korzystanie z ich ogromnego doświadczenia było bardzo cenne i nie chodzi tu i jakieś mistrzostwo ale po prostu o doskonalenie techniki jazdy w bezpiecznych warunkach . To jest forum motoryzacyjne i tak jak ktoś wyżej wspomniał jechanie iluśtam kilometrów na grilla czy żeby porzucać podkową do celunie jest dla wielu wystarczającym magnesem .Pzdr
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!