Ogier fiacik ZGR to już przeszłość....rozpiżony w 4 fajerki, a ta Vectra to skąd bo nie słyszałem o takiej z Polic? Wiem że jeździła na ZS.
To teraz ty mnie zaskoczyłeś....
---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
Skoro maja tam tego fiata całego to po co wojewódzka alfa tam sie zapuściła?troche dziwne nie sądzisz? Fiat był ostro pierd.....niety na A6 zimą. Kiedy ty go widziałeś?
Kolego, ja nie chcę z Tobą polemizować, ja tylko przedstawiam fakty. Widziałem jak wyglądał ten Fiacik po uderzeniu i widzę jak teraz jeździ (chyba aż Tobie fotke cykne). Mieszkam w Gryfinie, w dodatku mam taką pracę, że dużo jeżdże i widzę "co się dzieje na mieście". Z tego co widzę (stronę wcześniej), to o Alfę o tych numerach już ktoś wcześniej widział w Szczecinie, więc możliwe że np zjechała z S3 zatankować, bo jak ją widziałem to wyjeżdżała akurat z uliczki na którą wyjeżdża się z Orlenu. Koniec zbędnych domysłów.
[QUOTE=kln;542127] Widziałem jak wyglądał ten Fiacik po uderzeniu i widzę jak teraz jeździ (chyba aż Tobie fotke cykne). Mieszkam w Gryfinie, w dodatku mam taką pracę, że dużo QUOTE]
Bardzo chętnie![]()
Nie denerwuj się dyskutujemy przecież dla dobra naszych portfeliPozdrwiam
---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:19 ----------
a tą vectrę ZPL gdzie widzieliście?
Tajniackich fiatów jak i kii jest u nas sporo.
A ta jedną 159 codziennie widuje na Mierzynie ... ale co ją widze to stoi pod komendą
Nie moje zdjęcie, znalezione w necie:
http://img846.imageshack.us/img846/1959/beznazwy1qp.jpg
pozdrawiam
Gwoli ścisłości Fiacik błekitny ZGR lata w Gryfinie nadal i ma się dobrze. Nie był tak mocno walnięty jak ktoś u góry pisał. Rozbity klosz, wybita szyba z klapy, rozwalony zderzak i błotik i to wszystko. Co do widoku Alfy 159 wojewódzkiej w Gryfinie to nic nadzwyczajnego, wojewódzka jak sama nazwa mówi może latac po całym województwie.